Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013

Post »

Jadziu-jak elegancko Agatka siedzi w samym środku kwadratu! Koperkowa cudna!
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Jadziu
Długo roślinki czekały na wiosnę i teraz jak tylko cieplej to nie moga dłużej czekać. Jak to wszyskto zakwitnie raj dla oczu.
Pozdrawiam cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Jadziu jak Ci róże przezimowały u mnie dwie podejrzane ,ale zobaczę .Będą startować od zera.Dużo roboty wykonałaś ,widać efekty ;:108
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

EWCIU Alinka ścięta do kopca i dużo róż ma uszkodzenia zimowe .Trzeba ciąć do zdrowej tkanki ,żeby potem nie trzeba było poprawiać .
Dzisiaj wykopałam już moje Doktorki wsadziłam do donic mocno podlałam i dałam do cienia pod altankę ,bo już ekipa wlazła Obrazek Obrazek Obrazek
Tak teraz wygląda bajzel w ogródku .Kopią głębokie doły szer chyba z 1/2 m i głębokie około 1m ;:174 .Do mnie mają wejść jutro bo chcę mieć to jak najprędzej z głowy i powsadzać te moje królowe na docelowe miejsca .Jestem ciekawa jak zniosą to roślinki .
SYLWUŚ no czekały długo tak jak i my .Jutro na Exscelsie chyba pojawią się listki bo pąki już dzisiaj pękły oczywiście ie wszystkie :heja
EWCIU Agatka dziennie mi towarzyszy a nawet sama sobie idzie na podwórko .Musi posprawdzać te wszystkie swoje stare ścieżki
STASIU już z dnia na dzień jest lepiej ,ale zapowiadają deszcze w tym tygodniu
TOSIA spoko opanujesz wszystko .We środę wszystko sprawdzę jak kwitnie ;:196 Wieczornik posadzony
JULIANNO cebulice powoli zaczynają swoje królowanie .Szkoda ,ze tak wszystko krótko kwitnie .Budowlańcy to znajomi tego sąsiada i mam nadzieję ,ze niczego złego mi nie zrobią .Nawet się zaoferowali ,że ziemię z tych dziur dadzą przed ogródek .Jestem ciekawa jaki bajzel mi pozostawią
ANIU koperkowa ma fajne pądzelki .Mam 2 szt każda w innym miejscu i z innego żródła
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadzieńko miłego relaksu przy pracach działkowych. Czas dziś mnie goni okropnie. Czekam na kuriera a potem sadzenie moich krzaczków. Dzień dziś piękny i praca będzie przyjemnością. ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:196 Wieczorniki posadzone, a dla dziewczyn w doniczkach. Uporałaś się z tym wszystkim. Nic dziwnego, że wszystko Cię boli. Dale mam radochę z prezentu od Majki :heja :heja
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Jadziu śliczne ciemierniki i inne kwiatki. W końcu nadeszła upragniona wiosna ;:3
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Jadziu-Agatki przy robotnikach lepiej nie wypuszczaj,nawet jak to znajomi znajomych.Życzę ekspresowego tempa prac.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Jadziu ciemierniki przecudne, bardzo je lubię. Moje jakoś nie chcą się do końca otworzyć.... siedzą sobie już kilka dni w pozycji ,,półpąkowej,, :;230
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

:wit Jadziu
Piękne ciemierniki, juz je sobie zapisałam do listy zakupów jesiennych. Długo masz je u siebie?
Pozdrawiam i ;:3 życzę. ;:168
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A co zrobiłaś z Doktorkiem ?
Bajzel zawsze zostaje, choćby jak skakali, ale jak znajomi to może obejdzie się bez większych problemów.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Witam miłych gości wieczorową porą .Dzisiaj posadziłam 1 różyczkę, a resztę zadołowałam na warzywniku,bo czekam na koniec prac tej ekipy .Dzisiaj przyszły róże z Floribundy śliczne krzaczorki jak jeden The Princ,,Moulinex,Tradescant ,Angela ,Twiggys ,Yelow Dagmar Hastrup i Adelaida Hodles .Więcej róż juz nie pomieszczę :;230
SYLWUŚ zależy jakie,bo jedne mam rok, inne 2,a jeszcze inne 3 lata .One są praktycznie bezobsługowe
AGUSIU wreszcie im sie znudzi i pokażą co mają w środku czyli piękne kwiaty :;230
EWCIU nie wiem czy to będzie jakieś expresowe.No cóż mam z tą Acią zrobić jak ona nie usiedzi w domu :;230
BEATKO masz rację ale Ty masz więcej pracy niż ja ,bo nie mam trawnika
TOSIA ja też posadziłam mojego wieczornika dzisiejsze róże też na pewno są już posadzone :;230 znając Ciebie
JULIANNO nam też kurier przywiózł różyczki ,ale moje tylko zadołowane bo czekam na koniec prac .
GRAŻYNKO to nie moi znajomi tylko sąsiada a zanim ta ziemia osiądzie trochę potrwa .Jak skończą powinna przyjść ulewa ,żeby ta ziemia sie porządnie osiadła inaczej wiecznie bedę dosypywać .Doktorki są w donicach przy altance w cieniu mocno podlane na fotce w poprzednim poście
Tak wygląda teraz teren wejście do ogródka i przy grilu :evil:
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Jadziu widzę ,że u Ciebie też dużo różyczek z zielonymi pędami.Które Ci tak ładnie przezimowały?
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Jadziu,witam sie porannie.Czekam z niecierpliwoscia chociaż do 9ej ,żeby wyjść na działke,bo wstyd mi juz sąsiadów jak patrzą przez okno,ze od rana do nocy na działce jestem.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Jadziu uprałaś się już ze wszystkim?Mi wczrajszy dzień minął pracowicie, zrobiłam praktycznie wszytko co sobie zaplanowałam. Od rana chodziałam i patrzyłam co nowego rozkwita, co ile przez dzień urosło itd. Mam nadzieję że przyszły tydzień będzie ciepły. Miłego!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”