A że jestem tylko na weekendy to dymka leci do ogrodu za tydzień

,  popiół możesz również rzucić cebuli.
 ,  popiół możesz również rzucić cebuli.

Na I miejscu azot potem fosfor i na końcu potas.Cebula z dymki
niskie
50 - 80
średnie
50 - 70
150 - 200

Wystarczy Aguś zwyczajny popiół z palonych traw, liści i gałęzi, czyli z wygrabków wiosennychaguskac pisze:Posadziłam dziś 2 rzędy dymki, ale obawiam się, że znów wyrosną wypierdki. Czym podsypujecie by były duże cebule? Samego drewnianego popiołu nie mam.
 .
.

..o rany...Xavierka pisze:Ktoś tu pisał, że taką gnojówką rodzice tej osoby podlewali i cebule rosły ładne i dorodne.
 ..ja natomiast gdzieś czytałam, że gnojówką z pokrzyw nie należy podlewać cebuli, czosnku i czegoś jeszcze, ale nie mogę sobie przypomnieć czego
 ..ja natomiast gdzieś czytałam, że gnojówką z pokrzyw nie należy podlewać cebuli, czosnku i czegoś jeszcze, ale nie mogę sobie przypomnieć czego  
   , ale poszperam w zapiskach, bo gdzieś to mam zanotowane i dopiszę. Kłuuurde jaka skleroza !
 , ale poszperam w zapiskach, bo gdzieś to mam zanotowane i dopiszę. Kłuuurde jaka skleroza !
ida74 pisze:Judyta

ida74
  ida74   ja też pięknie Cię witam
 ja też pięknie Cię witam  

bo i nie warto.
 bo i nie warto.

Nikt nikogo nie zmusza do podlewania swoich warzyw rozcieńczoną gnojówką!!!karr-km pisze:Co innego rosnące na oborniku, a podlewanie części jadalnej (korzenia).
 A w tym roku poczęstuję "coctailem" cebulę.
 A w tym roku poczęstuję "coctailem" cebulę.