Nie odzywałam się .czasu brakowało ,a wieczorem byłam zmęczona .Było zebranie u Amazonek ,byłam i złych wieści się dowiedziałam ,trochę się załamałam .Siewy mam zamiar zacząć po niedzieli ,albo już w sobotę
Ale zapowiada się nieźle. Janeczko te zebrania mają chyba na Was wpływać pozytywnie a nie załamywać, coś chyba macie kiepskiego prowadzącego
Wiosna zapowiada się nieźle patrząc na nabytki
Maseczko prowadzące są super ,tylko życie pisze takie a nie inne scenariusze i nic nie można na to poradzić .Daleko jesteś z robotą ?,ja nie za bardzo .Jak pogoda pozwoli to od soboty będę robić na całego . .
Dobry wieczór.Dziwna ta wiosna w czwartek upał a dziś słonecznie ,ale wiatr zimny, na dworze za długo nie można siedzieć. Nie było mnie 3 dni .Jutro będę siała jednoroczne i sadziła cebulki .
Janeczko Jadzia dobrze radzi, smutki odsuń na bok wiosna taka piękna i trzeba się cieszyć, posadzisz nowe roślinki i będziesz podziwiać jak budzą się do życia i my tak samo musimy się budzić a nie ciągle się zamartwiać pozytywne myślenia działa cuda
Witaj Janeczko, rzadko piszę, ale to brak czasu
zasadniczo to wolę poczytać mądrych rad Forumowiczów
Wiosna już przyszła na dobre, więc głowa do góry
Życzę wielu powodów do radości i dużo
Janeczko pracując w ogródku myślisz o tym , co masz do zrobienia i myśli nie krążą wokół spraw mniej przyjemnych. Życie pisze różne scenariusze, na to nie mamy wpływu. Ja też dzisiaj będę wsadzała cebulki i i jednoroczne. Miłego dnia.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.