Kochani ....witam w piękny,słoneczny poniedziałek...temp. 8C, bezwietrznie .
i świergot ptaków w różnych tonacjach sprawia,że człowiek jest
i rozpiera energia..
Karolinko!....dziękuję ,że mnie odnalazłaś i odwiedzasz.
Miło mi bardzo, zapraszam w każdej wolnej chwili. Oczywiście ...przepikuj, aby miała miejsce do rozrastania się ...do gruntu zdecydowanie jeszcze za wcześnie w ogóle będziesz musiała ją zahartować przed wysadzeniem do gruntu. Moje jeszcze "ciupeńkie", wysiane w folii.
Eluniu!/ Ellebelle/...faktycznie może trafić człowieka...tak dlugo czekaliśmy na tę wiosnę..a tu dalej pogoda zwodzi.
U mnie wczoraj była pogoda iscie letnia. Dzisiaj też od rana słoneczko wita , a na termometrze już 9C.
Życzę Ci dużo
Eluniu/abcd/....miło mi,że jesteś.
Mój ciemiernik / pierwszy rok kwitnie/jest moim oczkiem w głowie. Elu! ...wyobraź sobie ,że on już w lutym miał pąki kwiatowe....niesamowite, jak długo cieszy swoją urodą. Uspokoiłaś mnie z ociężałością host ...będę cierpliwie czekała.
Pozdrawiam cieplutko, czeka mnie dzisiaj przcowity dzień . Pozdrawiam cieplutko!
Przemku....witam cieplutko w pogodny, słoneczny poniedziałek.
...no bo ja mam swój mikroklimat...mój region to "biegun ciepła"
Faktycznie ...jestem w ogrodzie kilka razy dziennie i za każdym razem coś nowego odkrywam. Na półhektarowym areale nie trudno pogubić się z roslinkami.
Pozdrawiam ....zaglądaj ...oglądać moją wiosnę.
Marysiu!...witam
Kochana ...to ze względu na oszczędność... Jak tylko pojawi się więcej kolorów w ogrodzie wrócę do większego wymiaru.
Oj Marysiu...jakie tam my starsze Panie... wiek dojrzały +....nieprawdaż?