Działka na Kaszubach - kolejna odsłona(2012)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka na Kaszubach - kolejna odsłona(2012)
Życie nauczyło mnie żeby nie mówić "nigdy". Ewo wszystko zdarzyć się może, zawsze moim marzeniem było aby mieszkać w górach, mam to chyba po rodzicach ale im się nie udało ze względu na pracę Taty. A ja.........cóż pomarzyć można.
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny - ja niespodziewanie wylądowałam dzisiaj na działce, dosłownie na chwilkę - byłam tylko 3 godziny.
Śniegu już nie ma i roślinki powoli zaczynają się pokazywać. Teraz już będę mogła zacząć nowy wątek. Tak sobie zaplanowałam - że jak zaczną kwitnąć wiosenne kwiatki - zamknę ten wątek, w którym pełno zeszłorocznych wspominkowych fotek.
Jutro - nowa odsłona
Śniegu już nie ma i roślinki powoli zaczynają się pokazywać. Teraz już będę mogła zacząć nowy wątek. Tak sobie zaplanowałam - że jak zaczną kwitnąć wiosenne kwiatki - zamknę ten wątek, w którym pełno zeszłorocznych wspominkowych fotek.
Jutro - nowa odsłona

- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
No to czekamy z niecierpliwością na kwiaty i nowy wątek.
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Szalona kobieto to nie do wiary jesteś jak pędziwiatr.To, że śnieg topnieje to wiem od Oli ale co jeszcze. Jak dojazd? Czy widziałaś żurawie i sarenki? Jak krecie kopce?
- Lusia 57
- 1000p
- Od: 8 sty 2011, o 13:42
Nie wytrzymałaś i pojechałaś
. Ja też, planowałam za tydzień a pojechałam w niedzielę. Napasłam oczy sielskimi widokami i spracowana spałam jak dziecko. Teraz czekam na Twoją foto relację w nowym wątku.

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Kochani moi - kończę już ten wątek. Nie chcę mieszać aktualnych zdjęć z tymi z ubiegłego roku.
Zapraszam do kolejnej części http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65424
Zapraszam do kolejnej części http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65424