Moja odskocznia
Re: Moja odskocznia
Przepięknie.....czekam na kolejne fotki.....jak ja już też chciałabym mieć wszystko zrobione...ehhhh
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aaaale ja tu dawno nie pisałam. Ciekawe czy jeszcze mnie Ktoś pamieta? Poza zmianą nicka z Alize na Wrigley i zimą nic się u mnie nie zmieniło:) Pogoda nas nie rozpieszcza, rok temu 18 marca w Chrztowie mieliśmy mala rewolucję - kopalismy kable pod garaż i koledzy mieli krótkie rękawki.....a teraz... 

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Olu przeczytałam Twój wątek i jestem pełna podziwu ,dla twojego zapału ,z jakim pracujesz w swoim ogrodzie .Zmiany jakie następują są imponujące ,długie rabaty bardzo piękne .Wyobrażam sobie ,jak pięknie będzie latem .Serdecznie cię pozdrawiam . 

- wrigley
- 500p
Dziękuję Ewo, na wiosnę i lato mam kilka pomysłów i mam nadzieję że przypadną do gustu nie tylko mnie:) Pozdrawiam Cię serdecznie! Musze wprosić się do Ciebie na wirtualna kawkę:)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu byliśmy dzisiaj na działce, wszystko ok poza okropnym błotem od skrętu drogi przez las do kapliczki. Pojechaliśmy przez las i zakopaliśmy się na zakręcie obok Marysi. Z. walczył ponad 0,5 h żeby odkopać. O spacerze nie ma mowy bo śnieg do polowy łydki a pod spodem lód i woda. Ale do Was udało mi się dotrzeć. Było +5 st.Pozdrawiamy
- wrigley
- 500p
Grazynko, dopiero odczytałam:(( Przepraszam, teraz bedę częściej zaglądała na FO. Dziękuję za informacje. Nie wiem czy Marysia dzis dojechała do Chrztowa czy nie wybrała się jednak (tez przed chwilą odczytałam PW od niej). Dziś było juz mniej śniegu niz wczoraj ale i gorsza jazda. W tygodniu jak stopnieje śnieg bedzie jeszcze gorzej.
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Olu - ja się na pewno nie wybiorę wcześniej niż za dwa tygodnie...
Już się pogodziłam z tą myślą, że moje pierwsze kwiaty w tym roku zobaczę nie wcześniej niż w maju
Ale i tak było fajnie
Już się pogodziłam z tą myślą, że moje pierwsze kwiaty w tym roku zobaczę nie wcześniej niż w maju

Ale i tak było fajnie

- wrigley
- 500p
A ja może podskocze choć z soboty na niedzielę...taJak zgram zdjęcia to wrzucę moje krokusiki i pierwiosnki:) Jest ich na razie malutko, ale pokazały swoje kolorki przy samym domu. 

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Olu - co tu taka cisza u Ciebie? Obiecałaś fotki
A na ten weekend też wybieracie się na działkę? Jestem bardzo ciekawa w jakim stanie jest droga.
My planujemy wyjazd na działkę dopiero w połowie tygodnia. Weekend tym razem odpada (niestety
)

A na ten weekend też wybieracie się na działkę? Jestem bardzo ciekawa w jakim stanie jest droga.
My planujemy wyjazd na działkę dopiero w połowie tygodnia. Weekend tym razem odpada (niestety

- wrigley
- 500p
No własnie, obiecałam, ale mi cos nie wyszło, zaraz postaram się cosik umieścić. Pisałam wczoraj na gg do Ciebie Marysiu i do Grazynki, droga przejezdna, możecie śmiało jechać. Boćki zawitały już do Orlowskiego gniazda
Dzisiaj od 10 - 18 szalałam na powietrzu. Wygrabiłam i spaliłam wszystkie liście i sucha trawę, poprzycinałam krzewy, przygotowałam warzywnik do wiosny, posadziłam cebule irysów, gladioli, frezji, anemonów, karpe dalii, i na koniec bób:)

Dzisiaj od 10 - 18 szalałam na powietrzu. Wygrabiłam i spaliłam wszystkie liście i sucha trawę, poprzycinałam krzewy, przygotowałam warzywnik do wiosny, posadziłam cebule irysów, gladioli, frezji, anemonów, karpe dalii, i na koniec bób:)
-
Dzięki Ola za wiadomości, rozumiem ,że nie ma śniegu na działkach. To się narobiłaś ale będzie kolorowo.
- wrigley
- 500p
Oj tak, sniegu nie ma, ręce bolą od pracy, mam nadzieję że Voltaren pomoże 

-
trzymaj się i odpoczywaj,za tydzień też nie pojadę,może w tygodniu.
- wrigley
- 500p
No tak, u Ciebie remont, ale Wasza działeczka nie wygląda jakby wymagała pielęgnacji po zimie. U mnie brzozy jesienią zasypuja trawnik liśćmi, jest więc co robić.
-
Super ,że zerknęłaś do nas. Pocieszające to co piszesz. Będzie mniej roboty. Gdzie nie zajrzę dzisiaj to dziewczyny obolałe.Też nie dobrze w jeden dzień zaharować się na dobre to nie wyjdzie, bo zakwasy są po zimie.