Kurka wodna, Gosiu, no nie mam teleportera co by mnie przerzuciło po skosie przez nasz kraj, ale smacznego życzę całej rodzince, czy bardzo skomplikowana ta rolada? Bo ja do pieczenia to jestemwybitnie uzdolniona
Iwonka ta rolada jest bardzo prosta. Robiła to moja córcia która też nie za bardzo miała smykałkę do gotowania , pieczenia itp. Teraz już jest lepiej ale w domu rodzinnym nie robiły w kuchni. Moje dzieci wszystko miały podane czego mi teraz brak bo nie mam kogo rozpieszczać Wnuki tak rzadko przyjeżdżają Ewa nałóż kotom na łapki myjki i do mycia okien ich zagnań Misiaczku bawię się i cieszę się każdą chwila spędzoną z nimi
Cześć Gosiu,witaj w niedzielę w rodzinnej atmosferze,muszę ci powiedzieć,że ja też tak mam,że nie umiem mało ugotować,wszystkiego muszę zrobić nadmiar,żeby też komuś nie brakło no i jak by ktoś znienacka przyjechał to też poje .,cudownej niedzieli życzę
Witaj Gosiu
Dziś liczyłam na równie piękny, słoneczny dzień jak wczoraj, a tu przykra niespodzianki i pochmurna i zimno. A miałam nadzieję spędzić dzień na błogim leniuchowaniu na słoneczku na tarasie.... Oby tylko jutro pogoda dopisała, bo ogrom pracy w ogródku na mnie czeka. Wczoraj sporo zrobiłam, ale to jeszcze kropla w morzu potrzeb...
"Moje" dzikie sierściuchy nawet za bardzo z funkcji ozdobnej się nie wywiązują
I coraz bardziej z jedzeniem wybrzydzają!! Już nie wiem co mam im dawać...
Chyba myszy wyszły na żarcie i moje jedzonko zaczęły olewać... nie ma to jak Świerze mięsko!!
Gosiu i ja Ci życzę miłego wypoczynku wśród najbliższych ciesz się ich obecnością.Nasi mężczyźni po osiągnięciu pewnego wieku dziecinnieją stąd ta zazdrość.To oni chcą być w centrum zainteresowań .
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.