Beatko! ...witam cieplutko i slonecznie. Dzisiaj słoneczko od rana sprawiło mi wielką radość. Krokusy i bratki otworzyly się jak na komendę...cudownie...na takie obrazki w ogrodzie czekałam.
Śniegu u mnie nie ma wcale...a więc jeśli natura nie szykuje kolejnych niespodzianek ...jutro biorę się do pracy w ogrodzie...sama przyjemność. Pozdrawiam
Beatko Aga ma sto parę sadzonek w pracy. Ja mam tyle do rozpikowania i muszę je w domku podhodować Część pojedzie do teściowej, część do brata i siostry. Więc mi zostanie może ze 30 pomidorów I znów będę kombinować gdzie wszystko posadzić, bo na tunelik nie mam szans znowu
Jutro mam mieć regał przyniesiony i na nim stać będą pomidorki w oknie południowym
Agapa-Agnieszko ja pomidorów nie mam ale za to 70 doniczek z kwiatami jednorocznymi ,bylinami ,hostami ,liliowcami i innymi stoi gdzie można na parapetach ,schodach na strych nawet w okienku od toalety. do gospodarczego nie wystawie bo za zimno a niektóre już spore są .Czekam kiedy moja połówka się zdenerwuje i wybije mi z głowy kwiatki Jednak używam siły perswazji i ładnie sie uśmiecham .W sumie ładnie potem będzie wyglądało jak wszystko zakwitnie . To skutkuje .Choć wejście na strych to istny slalom przez przeszkody.
becia123 przy takiej ilości jaką pokazałaś to musisz być wyjątkowo " słodka" dla męża aby się nie zdenerwował i nie wywalił roślin razem z ich właścicielka ...
Mnie też skończyły się doniczki kwadratowe , bardzo je lubię bo przy ustawianiu 100% powierzchni zajmują więc lepsze wykorzystanie.
christinkrysia - Krysiu jesteśmy 7 lat po ślubie więc mały staż dlatego mąż toleruje moje fanaberie a ja jestem słodziutka jak trzeba. ;:306i bardzo grzeczna .jeszcze nie zdarzłyo nam się pokłócić
mamafrania Fajnie .My mieliśmy cichy skromny ślub jeszcze miesiąc miałam żałoby po Ojcu i bracie tylko najbliższa rodzina ale było miło .Piękna pogoda była
U mnie żurawki bardzo marnie wyglądają po zimie. Całe kamyczkowe pole przyplaszczone do ziemi, większość liści jak przemarznięta. Rh wygląda na padnięte
kropelka to nie dobrze może jeszcze wszystko odbije .Ja też na razie wszystkich roślin nie widzę ale myślę ,że wzejdą . .Chociaż po każdej zimie coś pada.