Moje początki hodowli storczyków...
- 3velyna
- 500p
- Od: 21 mar 2012, o 20:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje początki hodowli storczyków...
Nie no ja jestem zakochana w tych dwóch 

Pozdrawiam! Ewelina
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
Uczę się być >dobrą< fal-mamą :) Dopiero zaczynasz? Chętnie POMOGĘ !
Zapraszam do obejrzenia moich storczyków ? mini w szklarence ?
- Rejden
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sie 2012, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne kwiatuszki 

-
- 500p
- Od: 20 mar 2012, o 14:06
ten nakrapiany cudny 

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
No i jak można Was miło nie witać,skoro znów o mnie nie zapomnieliście i złożyliście kolejną sympatyczną wizytę w moim wątku a w dodatku zostawiliście swój ślad w postaci postów z zawartością bardzo milutkich słów,no może z wyjątkiem a-MOROSO
ale i za te i Wasze również serdeczne dzięki

Nowości u mnie chwilowo brak ale uzbrójcie się proszę w cierpliwość a zaglądając wstecz do mojego wątku może zwrócić Waszą uwagę coś czego wcześniej nie dostrzegliście lub czas Wam na to nie pozwalał?.Zapraszam do kolejnych odwiedzin i Was i Forumowiczów i Gości i Wszystkich Was pozdrawiam
WITAM WAS MILUTKO
aCTUS-KASIU----sYLCIA-SYLWIO----fURIOUS-TOMUŚ/sorki-TOMKU
wIOLAMANKA-WIOLU----gIANNA----PAULA15-PAULA----a-MOROSO-ANIU----3VELYNA-EWELINKO----REJDEN PIOTRZE----mARTUCHAM1-MARTO
fURIOUS-TOMKU
Dzięki za podpowiedź odnośnie programu niwelującego szumy
,jak tylko się obrobię to ściągnę go sobie z netu a to właśnie mój aparacik foto taki grymaśny,że robi zdjęcia jak chce i kiedy chce.
gIANNA
Biję się w piersi,że jak mogłem popsuć Ci humor na całą niedzielę
ale nie gniewaj się i zaglądaj do mnie dalej a ja i tak na przekór Tobie będe Ci słodził i dziękował Ci za odwiedziny bo taki już jestem he
aMOROSO-ANIU
Jak do tej pory nie zauważyłem zmian chorobowych na liściach mojego storczyka z pofalowanymi płatkami-albo jak nazwał go fURIOUS-TOMEK-tęczowego.
Specjalnie dla Ciebie załączam zdjęcie makro jego liści a nuż coś zauważysz czego ja nie dostrzegłem?

Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze

Nowości u mnie chwilowo brak ale uzbrójcie się proszę w cierpliwość a zaglądając wstecz do mojego wątku może zwrócić Waszą uwagę coś czego wcześniej nie dostrzegliście lub czas Wam na to nie pozwalał?.Zapraszam do kolejnych odwiedzin i Was i Forumowiczów i Gości i Wszystkich Was pozdrawiam

WITAM WAS MILUTKO

aCTUS-KASIU----sYLCIA-SYLWIO----fURIOUS-TOMUŚ/sorki-TOMKU

fURIOUS-TOMKU
Dzięki za podpowiedź odnośnie programu niwelującego szumy

gIANNA
Biję się w piersi,że jak mogłem popsuć Ci humor na całą niedzielę

aMOROSO-ANIU
Jak do tej pory nie zauważyłem zmian chorobowych na liściach mojego storczyka z pofalowanymi płatkami-albo jak nazwał go fURIOUS-TOMEK-tęczowego.
Specjalnie dla Ciebie załączam zdjęcie makro jego liści a nuż coś zauważysz czego ja nie dostrzegłem?

Pozdrawiam Wszystkich raz jeszcze

- sylcia199
- 500p
- Od: 25 paź 2012, o 11:28

Też takiego chceeeee

Kurcze a Ty mnie dalej denerwujesz moim ulubiencem!!!!
Tez takiego che!!!!!!

Czas najwyższy, aby role się odwróciły. Tym razem ja słodzę: "Cuda Panie, cuda".
A na poważnie, rzadko spotykane kolorki phalaenopsis i pewnie trzeba na takie długo polować. Ja, jako że mieszkam w miasteczku, z którego "wszędzie daleko" nie mam na takie najmniejszych szans. Tak więc widzisz, zdana jestem tylko na Ciebie i Twój wątek. Nie obrażę się też na więcej fotek z tak energetyzującymi w kolorach storczykami. Pozdrawiam serdecznie!
PS. Zapomniałam dodać, że kobieta zmienną jest.
A na poważnie, rzadko spotykane kolorki phalaenopsis i pewnie trzeba na takie długo polować. Ja, jako że mieszkam w miasteczku, z którego "wszędzie daleko" nie mam na takie najmniejszych szans. Tak więc widzisz, zdana jestem tylko na Ciebie i Twój wątek. Nie obrażę się też na więcej fotek z tak energetyzującymi w kolorach storczykami. Pozdrawiam serdecznie!
PS. Zapomniałam dodać, że kobieta zmienną jest.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Jaki ładny i zdrowiutki
co Ty mu robisz ze ma takie ładne liście? Cudny ten tęczowy 

"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Wow
jakie bajkowe Storczyki-cudo

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Arku piękny i zdrowiutki , tylko pozazdrościć 

- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
WITAM
sYLCIA199-SYLWIO----aCTUS-KASIU----gIANNA-JANINKO----KARNOVA----GOSIA123-GOSIU----wIOLAMANKA-WIOLU
No i znów miło Was było gościć w moim wątku i czytać Wasze bardzo miłe i sympatycznej treści posty za które bardzo dziękuję
i znów do siebie zapraszam i pozdrawiam i Was i Forumowiczów i Gości.
KARNOVA
Zapewniam Cię,że poza podlewaniem i dawkowaniem nawozu od kiedy unicestwiłem trzy storczyki,nic mu więcej nie robię
aCTUS-KASIU
Aby Cię więcej nie denerwować Twoim ulubieńcem dziś proponuję przyjrzeć się mojemu nowemu nabytkowi.
Aby wynagrodzić Waszą cierpliwość w oczekiwaniu na moje nowości dziś przentuję mój kolejny nowy nabytek,żeby dobrze się u mnie czuł i prawidłowo rozwijał i żeby po kolei rozwijały się jego pąki,nie będę narzekał na jego cenę-27,00zł tym razem w Praktikerze ale bez grzebania i tu się nie obyło

Pozdrawiam Wszystkich

sYLCIA199-SYLWIO----aCTUS-KASIU----gIANNA-JANINKO----KARNOVA----GOSIA123-GOSIU----wIOLAMANKA-WIOLU
No i znów miło Was było gościć w moim wątku i czytać Wasze bardzo miłe i sympatycznej treści posty za które bardzo dziękuję

KARNOVA
Zapewniam Cię,że poza podlewaniem i dawkowaniem nawozu od kiedy unicestwiłem trzy storczyki,nic mu więcej nie robię

aCTUS-KASIU
Aby Cię więcej nie denerwować Twoim ulubieńcem dziś proponuję przyjrzeć się mojemu nowemu nabytkowi.
Aby wynagrodzić Waszą cierpliwość w oczekiwaniu na moje nowości dziś przentuję mój kolejny nowy nabytek,żeby dobrze się u mnie czuł i prawidłowo rozwijał i żeby po kolei rozwijały się jego pąki,nie będę narzekał na jego cenę-27,00zł tym razem w Praktikerze ale bez grzebania i tu się nie obyło

Pozdrawiam Wszystkich

- Rejden
- Od: 22 sie 2012, o 18:02
Fajne kwiaty... 

- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
Napisał, że w Praktikerze zakochana kobietoactus pisze:![]()
![]()
no nieeeeeeeeeee!!!! znowu peloric
!I jaki cudny
![]()
![]()
.Gdzie go znowu wygrzebales????

Widzę Arku, ze nie próżnujesz, sama ostatnio miałam ochotę coś kupić, ale na szczęście dla mojego portfela, poniżej 4 dych nie było nic ;) Bardzo udany zakup, jestem pewna, że pod Twoim czujnym okiem i zieloną ręką długo będzie Cię cieszyć kwitnieniem

No tak ,nie dosc ze ja glucha to slepa jeszcze
.Zakochana w storczykach zawsze i wszedzie