uprawy warzywnicze

Warzywa w gruncie i pod osłonami.
Zablokowany
ksena
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 4 kwie 2013, o 13:32
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

uprawy warzywnicze

Post »

Witam, wszystkich, to jest moj pierwszy post na tym forum ale czytam go juz od pol roku, powiem ze znalazlam tu wiele cennych rad :D , podziwiam kilka uzytkownikow, miedzy innymi, kozule, forumowicz, tadeusza ;:63 . W zeszlym roku kupilismy z mezem dzialke, a na niej jest szklarnia, pierwsze co to wsadzilam pomidory, kupione na targu, nawet ladne urosly, ale z braku wiedzy zachorowaly i padly co do jednego ;:145 , w tym roku zasialam swoje, mialam nadzieje ze w polowie kwietnia pojda juz do szklarni ale pogoda jest taka jak widac, wiec poczekaja trochy, ale mam pytanie do fachowcow, czy dobrze wyglądaja moje sadzonki, byly siane 20 lutego, mam 50 szt pomidorkow, z 10 papryk, i 5 baklazanow, powiem ze slonca nie widza, poniewaz okna od polnocnej strony trochy je doswietlam wieczorem. Pozdrawiam wszystkich. :wit Obrazek
Obrazek
wiaro
100p
100p
Od: 19 cze 2011, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: uprawy warzywnicze

Post »

Nawet ładna rozsada jak na pierwszy raz i na warunki domowe trochę wybujała, zmień miejsce na bardziej słoneczne minimum 5h słońca dziennie, po za tym pomidory prawie do wysadzenia,a przerośnięta rozsada to zła rozsada , warto jeszcze zrobić chatowanie pomidorom.
Awatar użytkownika
tajdzi
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 14 mar 2013, o 16:15

Post »

Przywitam się w wątku, bliskim mojemu sercu :) Moje pomidorki dopiero wysiałam, bałam się długiej zimy (jak widać słusznie).

Czy część pomidorków ma zawinięte liście? Taka odmiana, czy się trochę pochorowały?

Ponieważ sama pierwszy raz wysiewam pomidorki - bardzo Ci kibicuję! ;:138
DamianC
200p
200p
Od: 11 mar 2012, o 19:37
Kontakt:

Post »

Spoko rozsada na pierwszy raz.Post jednak ci skasują gdyż istnieje wiele takich samych tematów.

Zgadza się Damianie, bo temat na dokładkę zapowiada się offtopicowo,
a nie merytorycznie.
Temat zamykam.
moderator
Zablokowany

Wróć do „Uprawy WARZYWNICZE”