WITAM WAS
CHRAPKA----jUSTUS27-JUSTYNKO----dOROMICHU-DOROTKO----PAULA15-PAULINKO
Miło Was znowu gościć u siebie co bardzo mnie cieszy toteż Wam,Forumowiczom i Gościom bardzo dziękuję za odwiedziny i milutkie słowa zawarte w Waszych postach.

Zapraszam ponownie do siebie i serdecznie Wszystkich pozdrawiam.
CHRAPKA
Swoją pierwszą wizytą sprawiłaś mi podwójną radość dlatego witam Cię szczególnie serdecznie jako mojego kolejnego Gościa.
Jest mi niezmiernie miło,że tak moje roślinki jak i ich fotki zrobiły na Tobie miłe wrażenie.Przyznaję się również "bez bicia",że moim fotkom do doskonałości dużo brakuje ale mam nadzieję,że nie są na tyle złej jakości,żeby nie mogły ukazać piękna natury?
Cieszę się ogromnie,że zadeklarowałaś się pozostać moim stałym gościem-dziękuje i czekam na kolejne odwiedziny.
jUSTUS27-JUSTYNKO----PAULA15-PAULINKO
Daję słowo honoru,że nie pomalowałem swoich tyle co ukorzenionych i przesadzonych koleusików
Dla poprawienia sobie samopoczucia,ponieważ zniesmaczenie i frustracja nie mijała po przykrej przygodzie-jednak z komputerem i tu głęboki ukłon w stronę ADMINISTRACJI I ZESPOŁU MODERATORÓW

za ich włożony trud w zdemaskowanie sprawcy a dokładnie niedociągnięć programu Opera-ale nam zagrała !!!,wybrałem się do marketu by kupić sobie kolejnego storczyka i zaprezentować go Wam w drugim wątku w pełnej krasie lecz niestety był to piątek i pozostało ich niewiele i niestety bardzo zmaltretowanych.Nie mogłem tego przeboleć bo były to akurat Cambrie,których jeszcze w swej kolekcji nie posiadam.Najlepszym dniem do kupowania roślin w Tesco jest chyba wtorek ale ja nie zawsze mam do dyspozycji samochód no i ciekawe egzemplarze uciekają mi sprzed nosa.Nie chciałem jednakże wracać z pustymi rękoma i kupiłem roślinkę,która wzbudziła moją ciekawość niezwykłą oryginalnością i egzotycznym wyglądem-Calathea to o niej mowa a którą to,jedną z wielu odmian,które były w sprzedaży tego dnia mam okazję dzisiaj Wam zaprezentować a przede wszystkim zadedykować ją ADMINISTRACJI I ZESPOŁOWI MODERATORÓW naszego FORUM za perfekcjonizm i wysoką kulturę w wykonywaniu swojej niezawsze wdzięcznej pracy a co warte podkreślenia-pracy społecznej.Dodać warto,że takiej ADMINISTRACJI i takiego ZESPOŁU MODERATORÓW mogą nam pozazdrościć Forumowicze innych Forów.
SZCZEGÓLNIE SERDECZNE POZDROWIENIA DLA ADMINISTRACJI,ZESPOŁU MODERATORÓW,FORUMOWICZÓW I GOŚCI