Mały Ogródek Tosi cz.10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mały Ogródek Tosi cz.10

Post »

oj,brak słów na takie wyczyny,,,współczuję Ci bardzo ;:168 Różyczki tez szkoda,bo bardzo łądna była :(
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tosia, zamień mieszkanie i tą działkę na domek na wsi, ja bym tak zrobiła. Też tak miałam jak mieszkaliśmy w DG.
To jest coś nie normalnego co ci złodzieje wyprawiają, kable opali i wlecze na skup złomu. Gdyby zaprzestali takie rzeczy skupować to kraj by na tym dobrze wyszedł. Wystarczy gdyby kable skupowali tylko w osłonkach, a tak to cierpi jeszcze środowisko, bo palą bądź gdzie.
Tosia przepraszam za ten wywód, ale się też zdenerwowałam. :evil:
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

Zosia, gdybym była sama, to natychmiast to robię. Ale mam chorą matkę i jej chorego na raka męża na opiece. Mam wszystkiego dość. Ciągle cóś!!! Miałam zamiar podpiąć napięcie, ale odpowiadać za gnoja? Nawet uszyte firanki mi zabrali, bo miałam na stalowych prętach!!!! Nawet pisać mi się nie chce. ;:145
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
Mike22
200p
200p
Od: 6 lis 2010, o 20:57

Post »

Witaj Tosiu, wpadłem do Ciebie w odwiedziny po raz pierwszy, ale chyba w złym momencie. :?
Mnie złodzieje doprowadzają do białej gorączki. Ja na działce nie mam prawie nic, a pokradli jakieś paliki, stare doniczki plastikowe i inne takie duperelki, ukradli mi kilka sadzonek w tym sadzonkę najzwyklejszej robinii, co wyrosła mi z nasiona :!: :!: :!: Brak słów. I to nie w mieście tylko właśnie na wsi!!!
Chciałem postawić jakąś przyczepę (kontener), ale obawiam się, że albo ją okradną, albo ukradną, albo zniszczą. Teraz bezrobocie rośnie, chyba lepiej nie będzie. ;:185
salud, amor y dinero
Pozdrawiam - Michał
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Faktycznie...... :pogon , jak czytam to też nawet pisać mi się już nie chce.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Tosiu - rzucam mięsem jak diabli, brak słów na pocieszenie powiem wiosna zajrzała i u mnie, choć już się chmurzy
- 3ym się Kochana
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Tosia1 pisze: :wit Przemku, trzeba było jej kopa zasadzić ;:306
Lepiej nie, aby za daleko nie zaleciała ;:306
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit Witaj Michale. Ja już do odwiedzin łapsów się przyzwyczaiłam. Zlikwidowałam licznik do wody, teraz zamaskuję i podepnę pod napięcie przewody. Kupuję drut kolczasty na górę siatki, a robię też deseczki naszpikowane gwoździami. Tam gdzie zeskakuje, to się natnie!!! Wydawałoby się, że na wsi jest mniej tego tałatajstwa. A jednak też. Nic na to nie poradzimy, powybijać tych nierobów, to się skończy. U nas to działkowicze to robią i to jest bulwersujące. ;:223
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
mar33
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2012, o 16:35

Post »

Tosiu mam znajomą, która ma działkę w ROD i bezczelnego sąsiada, bez niczego przeskakuje na działki sąsiednie i wykopuje co chce i nie patrzy, że sąsiedzi to widzą i uwagę mu zwracają, jest odpowiedź no to naskarż na mnie i co takiemu gnojowi zrobić. Jeżdże z nim na wycieczki organizowane przez UM dla działkowiczów i z ogrodów przydomowych, koniecznie chce adres do mnie, ale oprócz tej Danusi i z UM nikt adresu nie ma i to dla mnie ulga, bo na pewno niejedno by mi zginęło. Tosiu ile on za te przewody wziął nawet dzid piwa nie kupi a ile szkody wyrządzi, ale to już bezmuzgowcy chodzą na szaber, bo zdrowy na umyśle tego nie zrobi ;:124
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
mrinwestor
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2011, o 19:21

Post »

Bożżże , co ja tu czytam, nie do wiary.
Tosiu i inni trzymajcie się.
U mnie na szczęście tego nie ma.
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

mar33 pisze:mam znajomą, która ma działkę w ROD i bezczelnego sąsiada, bez niczego przeskakuje na działki sąsiednie i wykopuje co chce i nie patrzy, że sąsiedzi to widzą i uwagę mu zwracają, jest odpowiedź no to naskarż na mnie i co takiemu gnojowi zrobić.
no jak to co!
nie skarżyć tylko donieść na jego złodziejstwo to po pierwsze,
po drugie przeskoczyłby tylko raz, bo na połamanych nogach drugi raz by mi nie przeskoczył (oczywiście złamałyby mu się przy "złym przeskoczeniu")
a tak nawiasem mówiąc - robi to czego mu nikt nie zabrania

Tosiu! słów mi brak!
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

;:14 Ja też bym mu nogi z d..y powyrywała. Wykopywanie roślin, to działkowicze robią. Jestem tego pewna!!! I to jest straszne!!! Taki padalec nie kocha roślin, tylko jest ich posiadaczem. Nie zachwyca się pąkami, tylko chce je mieć!!! Taki padalec chce mieć!!! Najgorzej jak gó.no zakwitnie! Taki padalec nie hoduje roślinki od maleńka i nie cieszy się nią - jak rośnie, kwitnie i przyrasta- taki padalec chce mieć już wypasione krzewy!!! Obcinać łapy takim padalcom!!!! Nie ubliżając jaszczurkom!!!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

powiem tak: przykre i najgorsze świństwo jak swój czyli działkowicz wykopuje drugiemu!
temat złomiarzy, złodziei przerabiałam obym już nigdy więcej, najlepszym rozwiązaniem zaminować dojście, podłączyć co najmniej 220 V tylko za s..........a iść siedzieć szkoda, dlatego są tacy bezczelni i bezkarni ale dorwać
w ciemnym kącie kopniaków nie żałować.
Problem na działkach jest nieco podobny do kradzieży na cmentarzach - tam hieny cmentarne nie maja też hamulców.

Tosiu a może dogadać się z innymi działkowiczami ale tak na serio.
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Tosiu nie do wiary co Cię spotyka ;:202 Ale to coraz częściej się zdarza. Mieszkam wśród takich ludzi, młodzi zdrowi ale pracy nie szukają po co? ukradną coś i juz mają za co pić. U mnie na placu juz nawet żadnych pokryw zeliwnych nie ma i rynien bo wszystko ukradli. Nie denerwuj się juz kochana ;:196
Awatar użytkownika
dwostr
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 mar 2008, o 15:38

Post »

Tosiu, znowu!?
Ty to masz kobieto pecha! Już tyle razy czytałam u Ciebie o kradzieżach.A według mnie ,to wina naszego prawa,bo cóż takiemu złodziejowi się dzieje,skoro nawet udowodni mu się winę? NIC,ZUPEŁNIE NIC i śmieję się takie g...o z wszystkich i planuje co by tu jeszcze.A gdyby tak wiedział,że nawet za błahą kradzież czeka go kara to chyba za którymś razem ruszyłby mózgownicą...
Tak mi przykro,że znów przez to przechodzisz,Trzymaj się ;:4 kochana. Wiedz,że jestem z Tobą.
Serdecznie pozdrawiam Danuta
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”