Alu , nie wiem czy zauważyłaś ale nie pod każdym twoim wpisem pojawia się twój link

alunia pisze:Kochane właśnie o taki mi chodziłoTylko że gdzie ja ten sklep znajdę
![]()
lucy23-61 pisze:Witam w twoim wątku , roślinki masz ciekawe i kolorowo u ciebie.
Agnieszko zauważyłam to. Nie wiem czym jest to spowodowane. Może tym że czasami korzystam z internetu w komórce.agnieszka_ pisze:Alu , nie wiem czy zauważyłaś ale nie pod każdym twoim wpisem pojawia się twój link
Kochana nie bywam właśnie w Białymstoku. Nie po drodze mimniodkowa pisze:a bywasz czasami w Białymstoku? ja tam (na Kawaleryjskiej) kupiłam swoje takie właśnie kwietniki, mam na 7, 5 i 3 doniczki, ten na 7 kosztuje tam koło 70złalunia pisze:Kochane właśnie o taki mi chodziłoTylko że gdzie ja ten sklep znajdę
![]()
![]()
no i gratuluję nabycia skrętnikówja ukorzeniam w wodzie
ale pocięte w ziemi też puściły się
ale ile umordowałam zanim doszłam co i jak - to wiem tylko ja
![]()
Darku witam u siebie. To podsumowałeś mnieDariusz80 pisze:Dzień dobry.Ja u Ciebie z rewizytą. Przeczytałem dziś twój wątek i jestem pod wrażeniem. Dziewczyny w twoim wieku to kojarzą mi się raczej z dyskoteką, a tu masz... gratuluję. Trzymam kciuki za skrętnika, za trzykrotkę, za hojki i za wszysko.
Pozdrawiam ciepło. Darek
Darku same dobroci z tego wyjdąDariusz80 pisze:No tak. Listonosz, piżama i bocian.Nic dobrego z tego nie będzie.
![]()
Paczuszka okazała i urozmaicenie będzie w domku. Bociek jak żywy wyszedł więc co on przyniesie.......
![]()
![]()
chyba urozmaicenie.