Witaj Kasiu! Z nazwą Rh Ci nie pomogę...ale może z drugiej strony gdzieś doszukasz sie jaka to odmiana.....A tak w ogóle to piękny okaz Ci się trafił...oj..będę go u Ciebie doglądac ,a ja byłam w piątek w lidlu i widziałam róże szczepione na jednym pniu za 15.99..i tak żałuję,ze nie wzięlam ...a tylko przez to,że z synem robilam zakupy i trochę ganialiśmy po tym lidlu..i potem zapomnialam... ale może jeszcze będą...choc raczej wątpię..
"Żyj z całych sił .. i uśmiechaj się do ludzi.." Nasze Ranczo
Witaj Aniu tez dawno Cie tu nie widziałam Twój wątek zamknięty , gdzie mam Cię szukac ??? Oj tak oby do wiosny ale ona juz za progiem dzis tak słyszałam Jeżeli mój Rg przeżyje choćby jeden sezon to będę
Mam taki drugi mały wąteczek dzisiaj otworzyłam,bo juz wytrzymać nie mogłam A ogrodowy otworzę jak prawdziwa wiosna będzie i prawdziwe kolorowe,żywe kwiaty
Cześć Kasiu ,fajnie ,że nabyłaś różaneczniki ,to bardzo piękne rośliny .Tylko nie zapomnij kupić im kwaśnej ziemi .Wszystko Ci rośnie ,tylko wiosny brak .
nie ma to jak zakupy w B ja do niej 900 metrów mam i zawsze cos przytargam. Jutro musze zajechac po spozywcze zakupy i az się boje... ze moj ogródek jeszcze troche i na łąke się przeniesie z braku miejsca na pewno z czyms zielonym wróce
OGRÓD- kocham go bo każda garstka piachu leży tak jak ja sobie wymyśliłam Moja garstka piachu
Kasiu nie pomogę Ci w/s rh. W marketach zwykle kupuje się rośliny bez nazwy. Mnie mąż kupił w Lidlu dwie róże szczepione na pniu, nie widziałam ich , bo zostawił w altance na działce. Miłego dnia Kasieńko.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
julianno widzę , że mąż tez zaangażowany w zakupy działkowe? kiedy pokażesz nam kawałek swojej "ziemi" ? tobie tez miłego dnia i dużo bo u mnie dziś go mało i wieje ale za to ptaszki tralują
Kasiu nie powiedziałabym ,że zaangażowany. Czasami mu się zdarza coś kupić , ale rzadko.Zazwyczaj jak robimy zakupy, to kiedy dochodzimy do kasy on szybko ucieka żebym przypadkiem nie prosiła go o jakieś zaskórniaki.Temat wątku na razie odkładam na czas nieokreślony. Pozdrawiam cieplutko.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Witaj Kasiu Śliczne te twoje siewki A w moje ogóreczki kot mi dzisiaj wlazł i dupskiem siadł bo akurat przez okno zaglądał a ja odkurzacz włączyłam wiec postanowił przykleić się do szyby
OGRÓD- kocham go bo każda garstka piachu leży tak jak ja sobie wymyśliłam Moja garstka piachu