dziewczyny już jestem
Kasiu wpadaj cześciej jesteś miłym gościem. Oj tak dużo mam miejsca na roślinki i dużo koszenia trawy

Skalniaczek juz troche ma ale jeszcze nie jest tak ukwiecony jak bym chciała. Pozdrawiam
Joasiu (deszczowymaj ) gdzie sie podziewasz? Dawno Cię nie było. Nie martw sie to jakieś zabłakane płatki i zima do nas juz nie wróci. Pozdrawim
Iwonko prze tą długa zimę cierpią zwierzeta. Szkoda mi ich ale dobrze że soą na świecie dobrzy ludzie.

Dla nich. Pozdrawiam
Alu dzień misałam piękny, słoneczko świeciło aż się nie chciało wchodzić do budynku. U mnie też jeszcze śnieg zalega i to spora warstwa, ale z kazdym dniem jest jej coraz mniej. :)Pozdrawim
Renatko (reniusia20) 
było dużo. Dzisiaj też byli goście u sąsiada polu zaraz wstawie zdjecie.

Pozdrawiam.
Renatko (reniuniek) baterie naładowane i gotowa jestem do prac ogrodowych. a jak u Ciebie? Pozdrawiam
Ewuniu już sie poprawie

zapraszam. Oj kochana nie martw sie u mnie to samo. Tabletki łykam, ale to tak różnie bywa. Po długiej zimie nie ma sie co martwić że serduszko szybciej bije ono też sie cieszy że już wiosenka. Dziękuję za buziaki przydały się

Pozdrawiam
-- 8 kwi 2013, o 18:52 --
Milenko
Nawet przez chwilę nie pomyślałabym żeby modrzew nazwać psem z dresami super pomysł
Oprócz modrzewia zamówiłam jeszcze 3 jałowce skalne. Na wrzosy sie nie skusiłam.
Zamówiłam z iglaco. Pozdrawiam