Jasiu (mrinwestor)! Szykuję się, bo to nie wszystkie róże, jakie zamówiłam
Karolino (namezja)!
Kubasiu! Sama jestem ciekawa. Mam nadzieję, że wyjdzie jak planuje. Miał mi pomóc M., ale wyszło jak wyszło... Ale dam sobie radę
Annes77! Okuś pogiglany! I bardzo to lubi! Wiosnę zaklinam przygotowaniami i chyba się udaje... Dziś piękne słonko. Hosta, o którą pytasz to White Feather. Wiosną jest biała, a potem zielenieje. Natomiast domowy to fittonia. Jest co namniej parę odmian i każda ma inne liście.
Wandziu! Na razie nie mamy wyjścia i róże muszą iść do donic, ale nic im nie będzie. Dziś je lekko podlałam. Nie mają się źle...
Dorotko (dorcia7)! Tym razem kamień kupiłam, bo na ścieżkę potrzebuję w miarę płaskie. A u mnie są, ale głównie otoczaki. Zobaczymy jak mi się uda je ułożyć.
Stasiu (skorpion811-51)! Jak już przyjdzie ta nasza wypatrywana wiosenka będę miała duże sadzonki. Na razie rosliny mają się dobrze, a ja mam co robić
Gosiu (Margo2)! Co do begonii to już wiesz

Jestem zaskoczona, że rosliny posadzone bądź co bądź z konieczności rosną sobie w najlepsze. Mimo to wolałabym, by trafiły do ogrodu. A to już niedługo...
Olu (maliola)! Takich wieszaków na forum jest więcej, bo sklep, z którego pochdzi odwiedzany jest przez forumowiczów dość chętnie. Hosty faktycznie ładnie sobie rosną mimo, że nie w ogrodzie. Ciekawe, czy te z B. będą zgodne odmianowe. Begonię tylko jedną mam z zesżłego roku, ale przetrwała. W ogóle one bardzo różnie rosną. Posadziłam w tym samym czasie trzy. Jedna jest duża, druga malutka, a trzecia ledwo wychyla się z ziemi. Kapusty jeszcze nie siałam, ale mam to w planach
CDN