Ogród w dolinie - wielkie marcowanie :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Pacynka
500p
500p
Od: 16 lis 2012, o 19:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród w dolinie - wielkie marcowanie :)

Post »

sweety, niezwykle pozytywne i śliczne widoczki u Ciebie! Tym bardziej gro gości nie dziwi :)
Zdobyłaś białe narcyzy, i ja będę szukać w takim razie, a ranników będziemy szukać zbiorowo z Robaczkiem ;) Faktycznie nie spotkałam ich nigdy, a chciałabym mieć.
Malwy bez śladów rdzy, już teraz pięknie kwitną cebulowe. Widać, że Gospodyni pracowita :wink:
Podoba mi się, że wątek jest aktualny i zgodny terminowo z tym co za oknem, a fotki skrupulatnie opisywane ;:173 Psina słodka, zakupy porobione. Nic, tylko brać przykład :D
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

Aniu piękna ta zawieszka z ptaszkiem ;:oj , a jak się ma twoja Kohleria i młody Hototoisu :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Aniu, szałowe zakupy!
Dzisiaj wreszcie słonecznie, a i prognozy nastrajają bardziej optymistycznie. Może wreszcie przyjdzie ta wyczekiwana w....a...
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Przyznaję bez bicia, że mam Cię na oku cały czas, ale jakoś zawsze jak mam gębę otworzyć, to coś mi przerywa wskutek czego mam potworne zaległości :oops: A różyczki i cała uprawa poddaszowa to chyba w końcu będą miały szansę pójść gdzie ich miejsce? Ja mam dwie dostawy róż na najbliższe dni zaplanowane i mam głęboką nadzieję, że już donice nie będą potrzebne...
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Jak sobie dom wreszcie otynkuję, też zakupię takiego ptaszka! Bardzo mi się takie wieszatka podobają!
Zakupy fajne! Piękne zdrowe róże, fajne odmiany. Nie mam nic z tego, ale szykowałam się na Bidermeiera.
A mi hosty zaczęły wychodzić z gruntu! :heja

Te dynksy do wieszania narzędzi są bardzo fajne. Małżonek takie mi obiecał,ale czy się doczekam? :roll:
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Aniu mam nadzieję, ze sobie jakoś poradzisz z lobelia i będą cieszyły oko bardzo długo ;:108 w tym roku jej nie siałem, a w lato kupię już gotowce u nas są bardzo tanie i ładnie kwitnące w ogrodniczym ;:108
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47

Post »

Aniu...ależ u Ciebie pełno maleństw...kiedy Ty to zdążysz do gruntu powsadzać,
chyba urlop będzie potrzebny ;:108 .
Oby to ciepełko, które niebawem ma dotrzeć do nas było już na stałe, a nie na chwilkę ;:3 ;:3 ;:3 .
Zainspirowała mnie twoja wisząca doniczka, nie dość, że bardzo urodziwa, to jeszcze podsunęła mi pomysł
na ulokowanie fuksji na moim balkonie, na które nawiasem mówiąc czekam z utęsknieniem ;:65 ;:65 ;:65.
Ciągle czekam na kawę ;:224
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

I ja mam od ubiegłego roku zawieszkę z ptaszkiem :D a teraz już nawet dwie, bo właśnie sobie dokupiłam drugą :)
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Aniu, pięknie kwitnie oczar, zakupy imponujące, a Oki ;:196 zachwycający. Mam też oczar ale jeszcze nie kwitnie.
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Strasznie jestem ciekawa tej ścieżki.
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękne zakupy ;:167
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
labka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2012, o 16:22

Post »

No...kochana..poszalałas.. ;:138 ale piękności zakupiłaś..a ozdoby praktyczne wyjatkowo pięknie się prezentujące.. ;:63
Biała Róża..jest niesamowita... dla Okusia do kompletu..pasuje idealnie..będzie miał gdzie siknąć sobie pod ładnym drzewkiem w jego własnym odcieniu.. :tan :;230

Aniu..zakasujesz Nas wszystkich..kiedy te piękności rozszaleją sie latem w ogrodzie.. :heja
Będziemy chwalić..i chwalić..już teraz jest co..a potem.... ;:oj

niech ten śnieg ucieka..bo masz mnóstwo pracy... ;:196
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Witam....troszkę sobie pooglądałam....
ciekawam też tej ścieżki....ja moją muszę co rok 2 x odnawiać....znaczy wyciągam kamienie i obrzynam darń....ale TY chyba będziesz robiła taką ścisłą....
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Ignis05
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 gru 2009, o 14:08

Post »

Aniu :wink: Oki na śniegu patrzy, jakby ogarniał swoje włości. :lol:
Takie pomieszczenie na rośliny to prawdziwy skarb.
W domu na ogół jest za ciepło, a garaż jednak zajęty . Wprawdzie upycham tam ile się da, ale potrzeba więcej.
Masz chyba już solidnie poprawiony humor po tylu fajnych zakupach. :;230
Sama, w ramach poprawy morale, posadziłam sobie bratki . :tan
Wiosny i ;:3 Ci życzę. ;:196
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

Jasiu (mrinwestor)! Szykuję się, bo to nie wszystkie róże, jakie zamówiłam ;:224
Karolino (namezja)! ;:196
Kubasiu! Sama jestem ciekawa. Mam nadzieję, że wyjdzie jak planuje. Miał mi pomóc M., ale wyszło jak wyszło... Ale dam sobie radę :uszy
Annes77! Okuś pogiglany! I bardzo to lubi! Wiosnę zaklinam przygotowaniami i chyba się udaje... Dziś piękne słonko. Hosta, o którą pytasz to White Feather. Wiosną jest biała, a potem zielenieje. Natomiast domowy to fittonia. Jest co namniej parę odmian i każda ma inne liście.
Wandziu! Na razie nie mamy wyjścia i róże muszą iść do donic, ale nic im nie będzie. Dziś je lekko podlałam. Nie mają się źle...
Dorotko (dorcia7)! Tym razem kamień kupiłam, bo na ścieżkę potrzebuję w miarę płaskie. A u mnie są, ale głównie otoczaki. Zobaczymy jak mi się uda je ułożyć.
Stasiu (skorpion811-51)! Jak już przyjdzie ta nasza wypatrywana wiosenka będę miała duże sadzonki. Na razie rosliny mają się dobrze, a ja mam co robić :;230
Gosiu (Margo2)! Co do begonii to już wiesz :wink: Jestem zaskoczona, że rosliny posadzone bądź co bądź z konieczności rosną sobie w najlepsze. Mimo to wolałabym, by trafiły do ogrodu. A to już niedługo...
Olu (maliola)! Takich wieszaków na forum jest więcej, bo sklep, z którego pochdzi odwiedzany jest przez forumowiczów dość chętnie. Hosty faktycznie ładnie sobie rosną mimo, że nie w ogrodzie. Ciekawe, czy te z B. będą zgodne odmianowe. Begonię tylko jedną mam z zesżłego roku, ale przetrwała. W ogóle one bardzo różnie rosną. Posadziłam w tym samym czasie trzy. Jedna jest duża, druga malutka, a trzecia ledwo wychyla się z ziemi. Kapusty jeszcze nie siałam, ale mam to w planach :D

CDN
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”