Kochani dziękuję,że odwiedzacie mnie , dziękuję za miłe słowa i za to ciepło ,które plynie z Waszych
Majeczko!1971 Karolino35!...przepraszam,ze wczoraj gdzieś Was zgubiłam.
Pozdrawiam cieplutko !
Ewuniu!...witam w poniedziałkowy, cudowny poranek...
Radość dech zapiera na widok tak upragnionego słoneczka.Pozdrawiam!
Grażynko!/Gracha/...wczorajszy dzień był wspaniałym do spacerów i podziwiania zwiastunów upragnionej wiosny.
Dzisiaj od rana też przywitało słoneczko Pozdrawiam
Przemku!
...wczoraj obejrzałam kazda roslinkę w ogrodzie, krokusy pokazały swoja klasę...zakwitły cudownymi kępami. Dzisiaj kolejny słoneczny dzień
Gosieńko!...witam serdecznie w poniedzialkowy, cudowny dzień
Paulinko!16...u mnie wczoraj temp. +20 w słońcu ...dzisiaj znowu zapowiada się fantastyczny

dzień.
Krysiu!/ leszczyna/....tak jestem szczęściarą bo w końcu wiosna zagościła u mnie jak na razie...ale martwi mnie fakt, że nie wszędzie są odpowiednie warunki do prac ogrodowych.

Pozdrawiam cieplutko i życzę dużo
Misiu!/lora/...koniecznie musi być drabinka , bo koncówki mojej kobey...plączą się. Ja swoją wystawiam na zewnątrz w wielkiej donicy, a Ty?
Mirko!...życzę zdróweczka, bo ono najważniejsze. Słoneczko naładuje pozytywną energią. Pozdrawiam cieplutko!
Tereniu!/TerDob/...witam cieplutko w poniedziałkowy, słoneczny dzień. Moja folia nie jest ogrzewana . Wysiane nasionka przykryte są agrowłókniną.Jak na razie mają się dobrze. Wstawię zdjęcie aktualnego stanu moich foliowych wysiewów.
Pozdrawiam
Renatko!..też mam nadzieję,że wiosenka na dobre już zagości . Najwyższa pora!
Pozdrawiam!
Marysiu!/amba/...pozdrawiam cieplutko w piękny ,

poniedziałkowy poranek.
Kolaż to zasługa odpowiedniego programu do obróbki zdjęć...wystarczy kliknąć w odpowiednie opcje.
Metodą prób i błędów nabyłam tę umiejętność

Jest wiele innych możliwości, ale brakuje czasu.Teraz dzień będzie zdominowany przez ogród i bardzo cieszę się.
Aniu!/ anabuko/...witam serdecznie ...od rana u mnie dużo słoneczka.
Serce się raduje, na duszy lżej ...
Iwonko! 
....tak cieszę się....pogoda dzisiaj
Wg. prognoz u Ciebie powinno być jeszcze cieplej...