Doruś - witaj perełko

Jak ja się cieszę z wizyty tak wspaniałego gościa
 :P
  :P Nie liczyłam ile tego w sumie jest. Wiem, że liliowców to ponad 30 odmian a lili koło 12 czy 14.
Wszystko co teraz kwitnie wzbudza we mnie niesamowitą radość. I gdyby ktoś obserwował mnie jak w deszczu gonię po kogrobuszu z aparatem i pstrykam fotki, to pewno wielu uznałoby mnie za babę której brakuje 5 klepki.
 Nic to. Ważne, że mnie to cieszy i mam się z kim tą radością podzielić.Właściwie to jest to efekt zeszło i tegorocznych poszukiwań.
 Nic to. Ważne, że mnie to cieszy i mam się z kim tą radością podzielić.Właściwie to jest to efekt zeszło i tegorocznych poszukiwań.Jeśli chodzi o liliowce to bardzo pomogła mi Anulka. Niesamowita kobietka - wszędzie dotrze i wszystko załatwi jak potrzeba.

A Libiąż to znów nie aż tak daleko, więc jeśli będziesz w podróży w te strony to zapraszam na kawkę i ciasteczko do krainy liliowatych.

Droga Doruś - uściski i całuski dla Ciebie, pozdrowionka dla rodzinki.
 Droga Doruś - uściski i całuski dla Ciebie, pozdrowionka dla rodzinki.Czworonogi już wymiziane od cioci Dorci, w podzięce ślą mruczando i hau, hauki....

Chyba też tam zaraz zajrzę.
 Chyba też tam zaraz zajrzę.  

Jakiś czas temu żadna odległość nie była mi straszna (a co nawet stopem się jeździło
 Jakiś czas temu żadna odległość nie była mi straszna (a co nawet stopem się jeździło  

Myslałam, ze zdążę jeszcze wysępić u Ciebie gałązkę agrestu
  Myslałam, ze zdążę jeszcze wysępić u Ciebie gałązkę agrestu