Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Agnieszko, wpadam ze słonecznymi pozdrowieniami i życzeniami wytrwałości w tej hardcorowej diecie :D Mogłabym się skusić na nią, ale tylko do godz. 13-14; u mnie apetyt przed południem zanika prawie do 0, by popołudniu i wieczorem wrócić w wersji wilczastej :roll: :D
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś witam w nowym tygodniu ;:196 Widzę że i ty przechodzisz na dietę ;:oj
Ja od wtorku na 1000 kalorii jestem i na razie całkiem dobrze mi to idzie :tan
Wytrwałości Tobie i sobie samej życzę ;:196
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agunia, odnoszę wrażenie, że jak Ty te swoje wyimaginowane parę kg. schudniesz to znikniesz :D Przecież Ty takie chucherko jesteś malutkie. Ruch dla zdrowia to rozumiem, ale dieta przy Twoim rozmiarze, po co? ;:196 A te Twoje jedzonka, które wymieniasz to brzmią tak apetycznie, że nawet taka ja mogłabym się na zdrową żywność przerzucić :lol: Chociaż nie powiem, ostatnio się staram :D

Będę Wam kibicować ;:215
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Milenko, jak sobie sama nie narzucę reżimu to sam ogródek nie wystarczy... trzeba trochę skurczyć żołądek, bo po okołoświątecznym jedzeniu zrobił się przepastnym worem ;-)))
Wiesz, że wieczorne zajadanie to nie jest dobry pomysł? Może uda Ci się to jakoś przestawić?
Aga, powodzenia! Ja wiem, że dam radę. Przestawiłam sobie parę neuronów w mózgu, które już się ze sobą nie stykają i wiem, że będzie dobrze :)
Madziu, wyimaginowane kg to były przed świętami grudniowymi - teraz nadmiar jest realny, wadzi mi, a ja nie cierpię przyciasnych ubrań.
Przeczytałaś może moje dzisiejsze menu na Wyspie? Jest zdrowe, porcje niewielkie, ale 5 razy dziennie będzie bardzo ok.
Mam nadzieję osiagnąć efekt w 3 miesiące. Potem będę kontynuować zdrowe jedzenie, forever. Plus ruch.
Dzięki za kciuki!
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiem, ale nie potrafię się przestawić :( Czasem zmuszam się do śniadania, ale z reguły już sam widok jedzenia o poranku wywołuje u mnie... mdłości ;:219 Póki co o diecie nie myślę, bo przez ostatnie kilka miesięcy spadło mi jakieś 8 kg, podczas gdy jadłam za dwóch, co zdarzyło mi się pierwszy raz w życiu. Po świętach już niestety +1, ale specjalnie mnie to nie martwi, co najwyżej znowu wrócę do mojej ulubionej chińskiej zdrowej herbatki ;:108
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
x-ag-a
---

Post »

Mileno, a lubiłabyś na śniadanie jogurt naturalny z owocami i otrębami? Zdrowe i smaczne.
O chińskiej herbatce przeczytam... zainteresowała mnie :)
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, na śniadanie najsmaczniejsza kawa z mlekiem (bez cukru oczywiście) :wink: Link do herbatki wrzuciłam na wyspie, naprawdę polecam, nie tylko ja ją sobie chwaliłam ;:108
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
x-ag-a
---

Post »

Mileno, ja jednak hołduję zasadzie, że śniadanie jest istotne i zawsze je zjadam. W tygodniu jogurt z musli, w weekendy różnie...
Oczywiście kawa obowiązkowa :)
Zaraz zajrzę do podanego przez Ciebie linku...

Zjadłam już dzisiaj dwa posiłki, dużo piję i czuję się rewelacyjnie ;:173
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aga, u mnie wszelkiego rodzaju mięsko na chlebek odpada a warzywa i owszem, wszelkiego rodzaju ;:108 Ja chciałabym zrzucić 6-7 kg. bo też się już źle czuje, brzuch duży, do tego uda i c.... :D
W kupie będzie nam raźniej hihihihi
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
x-ag-a
---

Post »

Dlatego pisałam o serku Philadelphia light. Większość dzieciaków go lubi...

Reniu, zatem trzymajmy się w naszych postanowieniach... jak piszesz, w kupie raźniej, a ogródki będą tylko naszymi dodatkowymi sprzymierzeńcami w diecie i ćwiczeniach :)
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Poszukam takiego serka, bo jeszcze w oczka mi nie wpadł :D
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Ja już nawet przestałam myśleć o tym żeby tutaj być na bieżąco. No nie da się ;:209
Tutaj też o dietach, no człowiek się dołuje.
Ja niestety nienawidzę ryżu, najlepszym dla mnie daniem odchudzającym jest buteleczka kefiru ;:306
Powodzenia w walce, choć Aga, nie wyobrażam sobie Ciebie zaokrąglonej. Takie z Ciebie przecież chucherko. Może woda w pralce była za ciepła i ciuszki ucierpiały ;:131
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Poruszacie temat drażliwy bo na diecie ciężko wytrwać. Też czuję się za ciasno ale jakoś ciężko się przestawić choć wiem że powinnam. Ale jak zacznie się robota w ogrodzie to na jedzenie będzie brakować czasu to może waga zejdzie w dół. :uszy
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Aguś, uczciwie weekendowe zaległości nadrobiłam, a teraz mam zamiar być na bieżąco z wątkiem i Twoją dietą. Musze zgubić 10kg ;:145
x-ag-a
---

Post »

Majutku, pewnie że ciężko wytrwać... przecież jedzenie kalorycznych potraw jest takie przyjemne ;-)
Ale ja się zawzięłam i jeśli nie wytrzymam, to palnę sama siebie. W ogóle o temacie wytrwania nie dyskutuję - muszę i już.
Dzisiejsze menu bardzo mi odpowiada, dużo piję i czuję że będzie ok.
Jolu, dzień dobry w ten słoneczny poniedziałek... ano widzisz, zaokrągliłam się przez brak ruchu... ja potrzebuję tak naprawdę ciągłej aktywności żeby utrzymać wagę, a przedłużająca się zima nie była moim sprzymierzeńcem. Zatem zrzucam nadmiar i to już postanowione... wieczorem dojdą ćwiczenia i jestem przekonana, że efekty zobaczę już niedługo.
Reniu, powinien być w każdym sklepie w dziale 'nabiał'. Ten serek bardzo dobrze smakuje, gdy posmaruje się nim ciepłe, chrupiące tosty :)
Marzenko, dzień dobry! Chyba niedługo będziemy się umawiać na odbiór chabazi, jeśli pogoda się utrzyma?
Za wsparcie dietowe z góry dziękuję... Ty szczupaku chcesz gubić 10kg? Toż znikniesz nam zupelnie...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”