Bożenko Witam serdecznie i dziękuję
U nas też dzisiaj piękny słoneczny dzień , białe znika w oczach - wczoraj jeszcze było go dużo a dzisiaj już tylko placki leżą
Iwonko 
Ja wczoraj zajrzałam nadziałkę ale nie dało się jeszcze wejść - nie pomyślałam o wygrabianiu ale pewnie dzisiaj mało go zostało
Paulinko 
Myślę że jak będzie tak dalej to parę dni i będziemy się cieszyć zielenią i nie tylko
Dzidziu 
Już dzisiaj było cieplej i słoneczko świeciło , było widać jak śnieg topnieje
Ja jeszcze cynii nie siałam ale jutro spróbuje i jeszcze inne kwiatuszki , miałam dzisiaj ale koleżanki wyciągnęły mnie na spacer - i wdzięczna im jestem , było super

ptaszki i itd.
Małgosiu 
Ruszyłam się troszkę . Byłam na spacerku - było cudnie , dużo

i pięknie ptaszki śpiewały - czuć już wiosnę
Ewuniu 
U nas też od rana słoneczko świeciło , śniegu jeszcze trochę leży ale już czuć wiosnę . Jak ja się cieszę że będę mogła pogrzebać w ziemi

i kości rozruszać , tylko niech trochę obeschnie .
Krysiu 
Witam .
4,04 posiałam : pomidorki - różne z każdej odmiany po jednym nasionku - dzisiaj już widzę trzy pokazały swoje łepki
Posiałam też gazanie i też ładnie wschodzą
Siałam powojniki - nie wiem jakie bo jak zwykle nie zapisałam , trawy nn. przegorzan , kłosowiec złoty żeniszek , rącznik , rodzynek brazylijski , sezam - na razie nic nie widzę . Mam jeszcze do wysiania : cleome, niecierpek balsamina ale to może jutro , natomiast mam trawę jednoroczną i inne jednoroczne to wysieje od razu do gruntu bo nie mam gdzie ustawiać doniczek - chyba ze uda mi się wywieść do mojej szklarenki .
Pozdrawiam już wiosennie