Zaczynam - rogalm1 cz.1
Pamiętam, że kiedy napisałaś pierwszy post , to pomyślałam sobie, że minie dużo czasu, kiedy uda Ci się to wszystko zagospodarować. Nie miałaś nic, oprócz działki, a teraz zobacz jak to wszystko ślicznie już zagospodarowane. Minęło tak mało czasu, a Ty już tak wiele zdziałałaś i masz ciągle nowe pomysły. Gratuluję ! Masz taką siłę działania, że żaden sąsiad, czy nawet gradobicie nie mogą Ci przeszkodzić w realizacji planów. Dawno nie wpisywałam się u Ciebie, ale czytałam wszystko na bieżąco. Powodzenia.
Moniko tam pod dachem to chyba tarasik zrobisz 
a pomysł z sypialnią w skosach jest świetny. Dla dzieciaków to będzie frajda.
Fajne masz pomysły, szybko je realizujesz. Podoba mi się Twoja pogoda ducha i to, że nie dajesz się. Super !

a pomysł z sypialnią w skosach jest świetny. Dla dzieciaków to będzie frajda.
Fajne masz pomysły, szybko je realizujesz. Podoba mi się Twoja pogoda ducha i to, że nie dajesz się. Super !
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- konto-puste001
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam wszystkich gości, cieszę się, że Wam się podoba nasza wiata. Wesele było superowe, wybawiłam się za jak za dawnych lat, bo bez dzieci! Dzisiaj muszę nadgonić domowe zaległości, trochę odpocząć i nagotować dle tych, którzy pomagają nam w budowie. Niestety jutro opuszczam Was na dłużej, jeśli nic sie już nie zmieni to jadę z dziećmi na działkę... Wasze ogrody to już chyba będę podziwiać we wrześniu bo takie mam zaległości, a internetu chyba jednak nie założę w najbliższym czasie, bo kończą się pieniądze a pomysłów mi przybywa zamiast ubywać!
Życzę wszystkim miłego letniego wypoczynku i pięknie kwitnących kwiatów, urodzaju w sadach i warzywnikach!
Życzę wszystkim miłego letniego wypoczynku i pięknie kwitnących kwiatów, urodzaju w sadach i warzywnikach!
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A zatem Moniko życzę Ci udanych wakacji na działce. Dużo zdrowia, radości i siły. Mam nadzieję, że jak wrócisz , to nadrobisz zaległości i powklejasz zaległe zdjęcia z prac działkowych.
Pewno jeszcze nie jeden pomysł wpadnie Ci do głowy i zrealizujesz go w atomowym tempie, bo jak znam Ciebie to nie odpuścisz.
I bardzo Cię proszę - nie zapomnij zabrać aparatu !
A więc bawcie się dobrze, realizujcie plany i do zobaczenia we wrześniu.

Pewno jeszcze nie jeden pomysł wpadnie Ci do głowy i zrealizujesz go w atomowym tempie, bo jak znam Ciebie to nie odpuścisz.

I bardzo Cię proszę - nie zapomnij zabrać aparatu !

A więc bawcie się dobrze, realizujcie plany i do zobaczenia we wrześniu.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki