Ogródek to moje drugie życie cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek to moje drugie życie cz.2

Post »

Skoro tak WAm się spodobał mój floksik,proponuje dla poprawienia nastroju ciąg dalszy floksowych odgrzewanych kotletów
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Dorotko ale kusisz pięknymi floksami a ja zaraz na all... zaglądam za floksami, tylko na nie pieniędzy nie mam ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przemekja już nawet na all.. mam wybrane ,a też z kasą krucho ,są też inne wydatki nie tylko kwiaty...niby :;230 ale nie odpuszczę ;:306
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dorotko ja nie wybieram, jak bym brał jakie by były, abym tylko nie miał już takich i tyle tylko aby kupić.
A tu plany krzyżują mi wycieczki i podróże. W maju jadę na targi, a tydzień wcześniej mam wycieczkę klasową w góry na 3 dni ;:202 w lipcu jadę do Stasi, a później lecę do Meksyku ;:219 a przecież jeszcze zostają wydatki typu picie i jedzenie w szkole plus comiesięczny bilet do szkoły itp... to się nazywają wydatki prawda??
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Młody jesteś,jeszcze prawdziwe wydatki Cię czekają :;230 mnie np remont,przseunięty o rok bo w ubiegłym wesele-to był wydatek ;:oj , a w góry gdzie jedziesz?
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to wtedy sobie nie wyobrażam tych wszystkich wydatków, skoro ja przed 18 mam już takie wydatki ;:202
W góry jedziemy do karpacza ;:3
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

FAjnie,byłam wiele razy,przeważnie jeżdżę we wrześniu oraz na majówki,mam blisko ,najbliżej jeśli chodzi o góry,na zmianę Karpacz i Szklarska Poręba,w Karpaczu lubię posiedzieć przed Samotnią i pogapić się na stawy ,wszystkie troski wtedy znikają , a na wakacje jeżdżę troszkę dalej ,w tym roku znowu Tatry - po dwóch latach przerwy
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Witaj Dorotko
Nadrabiam pochorobowe zaległości, a nazbierało się tego sporo
Bajeczne masz floksy
U mnie na razie rośnie jeden biały, z tych babcinych, powolutku będę uzupełniać inne kolorki
Pozdrawiam
;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
maliola
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2012, o 16:01

Post »

Dorotko ale dałaś z tymi floksami ;:224 Prześliczny ten z tymi biało-zielonymi listkami. Po prostu ;:333 cudo
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16

Post »

Witaj Dorcia :uszy widzę że będziesz miała wyprawę wakacyjna my byliśmy pierwszy raz w Zakopanem 2 lata temu planowaliśmy na 5 dni zostaliśmy tydzień było super mieliśmy ze sobą 2 dzieci (2 i 12lat)teraz też planujemy ;:3 Co do floksów to mam na swojej działce jednego i dziś właśnie patrzałam gdzie tu jeszcze uzupełnię miejsce floksami ;:224
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

colli28 pisze:Witaj Dorcia :uszy widzę że będziesz miała wyprawę wakacyjna my byliśmy pierwszy raz w Zakopanem 2 lata temu planowaliśmy na 5 dni zostaliśmy tydzień było super mieliśmy ze sobą 2 dzieci (2 i 12lat)teraz też planujemy ;:3 Co do floksów to mam na swojej działce jednego i dziś właśnie patrzałam gdzie tu jeszcze uzupełnię miejsce floksami ;:224
Ja też 2 lata temu ale noclegi miałam w Bukowinie Tatrzańskiej,do Zakopanego kawałeczek a jednak większy spokój
Awatar użytkownika
anastazja B
1000p
1000p
Od: 3 mar 2013, o 09:44

Post »

Śliczne floksiki , ja też je bardzo lubię .Mam jedną odmianę w kolorze różowo- purpurowym ,jest śliczna, czasami zakwita mi nawet drugi raz na jesieni. :D
W tym roku dokupiłam mu do towarzystwa Grafa Zeppelina białego z różowym środkiem. Mam nadzieję,że będzie dobrana z nich para.
pozdrawiam Beata

Mój ogród w półcieniu
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Tak, wszystkie swoje floksy ze starej działki zabieram na nową, postanowione ;:108
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16

Post »

Dorciu my mieliśmy kwaterę troszkę dalej od centrum jeździliśmy busikiem a powrotem czasami wracaliśmy na pieszo mały był w wózku wtedy więc jak jakieś zakupy to podwózek i już gorzej jak mieliśmy jakieś wyprawy np nad MOrskie Oko trzeba było wózek wnosić bo schodach małego na barana lub na inne trasy zostawiać wózek w lesie i iść dalej przygód mieliśmy trochę ale przynajmniej jest co wspominać teraz będziemy planować łatwe trasy bo mały ma 4 latka wózka nie posiadamy już dawno i na piechtę w trasę dla takiego dziecka tez wyzwanie no i mąż po operacji(obecnie) nie nadaje się na długie wędrówki a ty teraz tez będziesz w BuKOWINIE Tatrzańskiej?My znaleźliśmy kwaterę bardzo blisko centrum żeby już nie dojeżdżać busikami bo po co marnować kasę.
Awatar użytkownika
Arkadius121
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2011, o 13:34

Post »

Witaj Dorotko :wit
Wyjść z podziwu nie mogę na widok całej plejady Twoich floksów,fantastyczny niemalże rajski widok Dorotko ;:433
Pozdrawiam.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”