Witam
*Pauzalka*pieski nie robią żadnych szkód są uczone od małego że na posesji nie robimy kupy i nie obsikujemy roślin

oprucz Tekli i Gucia jest jeszcze Sisi kundeleczka ,Brutusek mój najukochańszy kundelek który ma 17 lat i pinczerek Baron .I oczywiście kotki jest ich 6 szt jak będziecie chciały to wam przedstawię wszystkich bo to jeszcze nie koniec zwierzyńca

*Olaga 00* masz rację Mazury są piękne a zwłaszcza Ełk i okolice
*Wisienka* Ten mur już stał miał otaczać posesję ale wiesz jak to jest ziemi ciągle mało więc jesteśmy za murem tam znajduje się ogród .
A tak w ogóle to my tam pracujemy z mężem nasza praca polega na opiekowaniu się posesją a,że szefowa super kobita zjawia się raz w roku na parę dni i wszystko się jej podoba ,to robota jest super .
*KDanusia * mam kochanie więcej róż i chętnie się pochwale chociaż powiem Wam szczerze ,że moja miłość do róż trwa od nie dawna .
takie cudo które pachniało pięknie i bardzo intensywnie
Tych kwiatów chyba nie muszę przedstawiać to moje kochane malweczki
Nie wiem co to jest ale pani w sklepie
mówiła ,że to złoty deszcz
Moje kochane oleandry 3 lata temu były takie malutkie a teraz zobaczcie sami mam 2 sztuki
Migdałek dawno przekwitł ale co tam prawda ,że był piękny
No to jeszcze raz malweczki one są takie piękne ,że nie sposób im się oprzeć w tle widać dom gdzie mieszkamy
Nie wiem jak się nazywa ale wiem ,że jest pnąca i bardzo mi się podoba
Tradycyjnie nie wiem jak się nazywa
To może skończę żeby Was nie zanudzać .Pozdrawiam