Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Familokowy pachnacy różami -Wiosna 2013
Jadziu,kupiłam w brico różę twin set i nie mogę znależć nic na jej temat w necie.Wiesz coś może o niej,bo na zdjęciu jest piekna.
Witaj Jadziu, znów gdzieś mi umknął Twój wątek. Psia kość nie nadążam ze wszystkim.
A tu sie tyle dzieje!
Wpadłem do Ciebie i od razu widzę... bożykwiat! Ale cudny rarytas. Czy to jest ten bożykwiat Meada, czy jakiś inny gatunek? Możesz coś o nim więcej napisać, jak się u Ciebie sprawuje?
HA, a w poście z 3 kwietnia jest chyba skrzydlinka?
Gdzie Ty to Jadziu wszystko kupujesz? Ale super!

Wpadłem do Ciebie i od razu widzę... bożykwiat! Ale cudny rarytas. Czy to jest ten bożykwiat Meada, czy jakiś inny gatunek? Możesz coś o nim więcej napisać, jak się u Ciebie sprawuje?
HA, a w poście z 3 kwietnia jest chyba skrzydlinka?

salud, amor y dinero
Pozdrawiam - Michał
Pozdrawiam - Michał
- anastazja B
- 1000p
- Od: 3 mar 2013, o 09:44
Jadziu sasanki w swoich futerkach wyglądają przeuroczo,pozdrów je ode mnie.
Życzę Tobie i Twoim kwiatkom dużo słoneczka

Życzę Tobie i Twoim kwiatkom dużo słoneczka

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Ja też się podłączam do całusków kwiatuchy
Miłej nocki

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
BEATKO już nie mogę sie doczekać tego widoku tych futerek i innych wiosennych kwiatów .Na razie jest na plusie i słoneczko przydałoby sie chociaż na parę chwil .Ze zdziwieniem stwierdziłam dzisiaj ,że rośliny nic sobie nie robią z tego śniegu .Agrest za chwilkę otworzy listki ma już łuski całkiem rozchylone
MIKE masz rację ten Bożykwiat to Meada nie mam jakichś rarytasków i oczywiście Skrzydlinka naprzeciwlistna [Aethionema oppositifolia .To wszystko z Alledrogo
Pociesz sie ,bo ja również nie nadążam
MAŁGOSIU nie ma na HMF-ie takiej róży nawet na ruskiej stronce już szukałam .Jak zakwitnie to zostanie zidentyfikowana .Zajrzę do Ciebie
JAGÓDKO
nie mam mydlnicy to floksiki i mam je wszędzie .Cały rok czekam na te poduchy i już nie mogę sie doczekać .Szkoda naszych nerwów grunt ,że mamy fajne zajęcie w domu i nam sie nie nudzi
Wiosna i tak zajrzy do nas
MAJKA masz rację żadne czary nie pomogą i trzeba cierpliwie znosić te kaprysy pogody .Bieli za oknem nie mam zamiaru już pokazywać starczy ,że mamy ją wkoło
JADZIU

MIKE masz rację ten Bożykwiat to Meada nie mam jakichś rarytasków i oczywiście Skrzydlinka naprzeciwlistna [Aethionema oppositifolia .To wszystko z Alledrogo

MAŁGOSIU nie ma na HMF-ie takiej róży nawet na ruskiej stronce już szukałam .Jak zakwitnie to zostanie zidentyfikowana .Zajrzę do Ciebie
JAGÓDKO

MAJKA masz rację żadne czary nie pomogą i trzeba cierpliwie znosić te kaprysy pogody .Bieli za oknem nie mam zamiaru już pokazywać starczy ,że mamy ją wkoło
JADZIU

Witaj Jadziu
Toż u Ciebie w ogrodzie rosną same rarytasy.Cudne róze; Chopin. Alexsander,Alinka- takie i ja mam. Cudny boży kwiat - na niego choruję.Pokazujesz super optymistyczne zdjęcia.
Toż u Ciebie w ogrodzie rosną same rarytasy.Cudne róze; Chopin. Alexsander,Alinka- takie i ja mam. Cudny boży kwiat - na niego choruję.Pokazujesz super optymistyczne zdjęcia.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu ciekawe czy te wszystkie kwiaty powyłażą po tej długiej zimie
też mam bożykwiat taki ja Twój i jeszcze biały
też mam bożykwiat taki ja Twój i jeszcze biały

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Zawrotu głowy dostałam od tylu ilśsci kwiatów ( oczywiście w pozytywnym znaczeniu). Jadziu przyszły różyczki od Starkla

Ściskam mocno

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
SYLWIO
ja wczoraj swoje 2 szt .które chyba już z miesiąc czekały w altance na posadzenie w gruncie .Pogoda jednak pokićkała mi szyki .Ostatnie mrozy nic im nie zrobiły ,więc posadziłam do donic i zaniosłam do altanki .Teraz czekają na słoneczko .Mam nadzieję ,ze dostałaś ładne sadzonki od Starkla .No to zaczyna sie powolne szaleństwo wysyłkowe
Też czekam na róże z Floribundy i niech na razie się nie spieszą
STASIU mam nadzieję ,ze będzie dobrze .Dzisiaj zauważyłam kiełki na różach ,ale na tych co rosną od południa .Kurcze brakuje im tylko ciutek
Forsycja ma też nabrzmiałe pąki .Ja mam tylko różowy Bożykwiat
TOSIA
miejmy nadzieję ,ze to już za chwilkę wejdziemy na ogródki do pracy
JULIANNO witaj w moim familokowym masz śliczny Nick .To co pokazuję to żadne rarytasy zależy co się komu podoba
W takim stadium w ubiegłym roku wyglądały róże 13 kwietnia ciekawe jak będzie w tym roku

STASIU mam nadzieję ,ze będzie dobrze .Dzisiaj zauważyłam kiełki na różach ,ale na tych co rosną od południa .Kurcze brakuje im tylko ciutek

TOSIA

JULIANNO witaj w moim familokowym masz śliczny Nick .To co pokazuję to żadne rarytasy zależy co się komu podoba
W takim stadium w ubiegłym roku wyglądały róże 13 kwietnia ciekawe jak będzie w tym roku

- dwostr
- Od: 25 mar 2008, o 15:38
Jadziu,czy naparstnica ten żółty kolorek zachowuje ,czy przy przekwitaniu bieleje? Nie widziałam jeszcze żółtej -bardzo oryginalna.
Cóż to za zawilec ? Bardzo podobnego ma Tosia ,jak Tobie zimuje?
Cóż to za zawilec ? Bardzo podobnego ma Tosia ,jak Tobie zimuje?
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Hej Jadziu masz białą piwonię prześliczną
- gdy porozsadzam nowe zakupy to sprawdzę gdzie mam miejsce na białą piwonię. Czy Twoja pachnie?

- Sylwia85
- 1000p
Jadzi zdjecia róż mam w swoim wątku. A jeszcze na stronie Floribundy nie byłam, trzeba tam zajrzeć, dzięki za cynk 

- Sylwia85
- 1000p
Jadziu potrzebuję Twojej pomocy. a dokładnie mam ogromną prośbę. Ty wszystko wiesz o różyczkach mogłabyć zajrzeć do Jonatanki viewtopic.php?f=2&t=63868&p=3699829#p3699829 ma problem z róźyczka a ja sie nie znam i nie wiem co poradzić.
Z góry dziękuję i pozdrawim
Z góry dziękuję i pozdrawim

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Jadziu miałam Cie prosic o to samo co Sylwia 
-- 5 kwi 2013, o 20:05 --

-- 5 kwi 2013, o 20:05 --