Ogród Bożenki - BOżENA1542
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
ale Ci dobrze z tą korą! Ja sobie planuję, że zrobię rabatkę tąpierwszą od wejścia na niebiesko i żółto. na razie wysiałam niezapominajki ;) A reszta po kolei. Żółte tulipany, żonkile itd... Na planach się na razie kończy, czekam na Encyklopedię roślin, żeby jakoś to skomponować z głową i zeby jedne rośłiny nie przydusiły mi drugich...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko
Masz rację wszystkie nasadzenia trzeba tak planować ,żeby zapewnić roślinom maksymalne warunki .Teraz też tak robię .Na początku czytam jakie dana roślinka ma wymagania,i jeśli mam takie warunki dopiero ją sadzę.Cóż człowiek uczy się na błędach.Kiedyś kupowałam bez zastanowienia i zmarnowałam dużo roślinek Np rośliny lubiące cień sadziłam w pełnym słoncu
Masz rację wszystkie nasadzenia trzeba tak planować ,żeby zapewnić roślinom maksymalne warunki .Teraz też tak robię .Na początku czytam jakie dana roślinka ma wymagania,i jeśli mam takie warunki dopiero ją sadzę.Cóż człowiek uczy się na błędach.Kiedyś kupowałam bez zastanowienia i zmarnowałam dużo roślinek Np rośliny lubiące cień sadziłam w pełnym słoncu
- coccinella
- 1000p
-
Witajcie
Wczoraj trochę popadało, ale to kropla w morzu potrzeb,a póżniej była piękna tęcza

A dziś znowu upał straszny,nawet moja kotka była bez życia

a ja wypatrzyłam w szklarni pierwszego ogórka

i na koniec trochę kwiatków ; dalie onętek, cyprysik jednoroczny

Iwonko
Już za miesiąc.Trochę mi ciężko, schylać się nie wygodnie i popielić nie można .wszystkie cięższe prace spadają na M i syna i jeszcze te upały.Pocieszam się ,że to już niedługo.
Wczoraj trochę popadało, ale to kropla w morzu potrzeb,a póżniej była piękna tęcza

A dziś znowu upał straszny,nawet moja kotka była bez życia

a ja wypatrzyłam w szklarni pierwszego ogórka

i na koniec trochę kwiatków ; dalie onętek, cyprysik jednoroczny

Iwonko
Już za miesiąc.Trochę mi ciężko, schylać się nie wygodnie i popielić nie można .wszystkie cięższe prace spadają na M i syna i jeszcze te upały.Pocieszam się ,że to już niedługo.
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
-
- coccinella
- 1000p
-
- coccinella
- 1000p
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Bożenko - serdecznie gratuluję Ci bliskiego rozwiązania.
Macierzyństwo to wspaniała sprawa zawsze .
Wiem coś o tym więc szczerze gratuluję...
Faktycznie upały nie ułatwiają Ci życia w tym ostatnim momencie ale jeszcze pracujesz w ogródku?
To niemożliwe ... oszczędzaj się .
Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego
Macierzyństwo to wspaniała sprawa zawsze .
Wiem coś o tym więc szczerze gratuluję...
Faktycznie upały nie ułatwiają Ci życia w tym ostatnim momencie ale jeszcze pracujesz w ogródku?
To niemożliwe ... oszczędzaj się .

Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witaj Bożenko. Dziękuję Ci serdecznie w imieniu córki za życzenia. Mam juz to za sobą i w końcu mogę nadrobić ogrodowe zaległości w odwiedzaniu. I oto dowiaduję się,że nasza Bożenka ponownie zostanie Mamusią. Gratulacje serdeczne z całego serca życzą pomyślnego rozwiązania. I proszę nie przemęczaj sie w ogrodzie.
Ps. Nie dostałam nic od Ciebie na PW.
Pozdrawiam pa
Ps. Nie dostałam nic od Ciebie na PW.
Pozdrawiam pa

Re
proszę sie nam tu oszczędzać droga Mamusiu
powodzenia życzę z całego serducha

powodzenia życzę z całego serducha

-
KaRo, Gigo,Julko dziekuje za miłe słowa i gratulacje.Również uważam ,że macierzyństwo to piękna sprawa, szczególnie gdy dzieci są malutkie i tak bardzo nas potrzebują,póżniej różnie bywa a przysłowie ,,Male dzieci,mały kłopot,duże dzieci duży kłopot" jest bardzo mądre.
Staram się oszczedzać.Idę sobie poleniuchować na leżaczku z książką i drutami.Trochę wytrzymam, ale zaraz idę sobie popielić.Wiem ,że to nie jest normalne ale ja bardzo lubię wyrywać chwasty.wtedy odprężam się i odpoczywam psychicznie.Ale teraz to kolanka bolą i ciężko się podnieść z tej ziemi ale co tam ,gimnastyka się przyda i poród będzie lżejszy
Staram się oszczedzać.Idę sobie poleniuchować na leżaczku z książką i drutami.Trochę wytrzymam, ale zaraz idę sobie popielić.Wiem ,że to nie jest normalne ale ja bardzo lubię wyrywać chwasty.wtedy odprężam się i odpoczywam psychicznie.Ale teraz to kolanka bolą i ciężko się podnieść z tej ziemi ale co tam ,gimnastyka się przyda i poród będzie lżejszy

Bożenko mam takie same dzieci w tym samym wieku (oprócz tego trzeciego).
Uważaj na siebie ale z drugiej strony zawsze uważałam, że ciąża to nie choroba! Nie leży sią na nią w łóżku
Więc dużo świeżego powietrza Ci zyczę
Uważaj na siebie ale z drugiej strony zawsze uważałam, że ciąża to nie choroba! Nie leży sią na nią w łóżku

Więc dużo świeżego powietrza Ci zyczę

z uśmiechami Iza
u liski
u liski