Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Znów mi szczena opadła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się chwalę, że za dwa dni moja juka pełnie rozkwitu mieć będzie, a teraz oczka przetrzeć musiałam patrząc na Twoje juki ;:114 ;:114 ;:154 ;:154 ;:154
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

andriu53 pisze:Bogusiu za śliczne zdjęcia

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Dzięki Zosieńko i Jędrusiu ;:87 ;:87 ;:87 cieszę się
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bożenko dzięki dobrze jest mieć Takich nauczycieli jutro zrobię sadzonki :P jestem ciekawa co z tego wyniknie ;:109
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

koza pisze:Znów mi szczena opadła!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się chwalę, że za dwa dni moja juka pełnie rozkwitu mieć będzie, a teraz oczka przetrzeć musiałam patrząc na Twoje juki ;:114 ;:114 ;:154 ;:154 ;:154
Ulko wiesz ja nie chcę się chwalić ,bo ze mnie skromna baba,ale Ty mnie prowokujesz ,mam jeszcze inną jukkę to znaczy taką ,która jeszcze rośnie i ma daleko do kwitnięcia ,a już jest dużo dużo wyższa ode mnie .Jak już ZAKWITNIE to wystawię fotkę :P
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13

Post »

Bogusiu, a dlaczego ta juka, której jeszcze nie pokazałaś :lol: tak Ci rośnie. Czy ona juz tak sama z siebie, czy może czymś ją dokarmiasz?
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kryska pisze:Bogusiu, a dlaczego ta juka, której jeszcze nie pokazałaś :lol: tak Ci rośnie. Czy ona już tak sama z siebie, czy może czymś ją dokarmiasz?
Sama Krysieńko nie wiem chyba nie umie zahamować - hamulce jej wysiadły ;:1 ale ja znowu nie jestem taka wysoka -156 całych cm ,nie wspomnę o wadze ;:112 nie dokarmiam
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabrysiu kochana muszę Ci coś wyznać z bólem serca ,otóż Twoje rybki mi wszystkie zginęły ;:98 ,posłuchałam Pana z programu Maja w ogrodzie i nasypałam do oczka wapna tak zalecał ów Pan ,chcąc utrzymać czystą wodę w oczku --- dałam dużo mniej niż polecał .Rybki były bardzo aktywne zdrowe było ich 28 dobrze mi rosły jedna już się wybarwiała ,bardzo mi ich szkoda .Po 2 dniach od nasypania przeklętego wapna ,gdy rano zaszłam je karmić ,myślałam ,że mnie KREW zaleje widząc ,że wszystkie nie żyły ;:145 ,po co ja w ogóle go posłuchałam ,czasami mówią bzdury nie uświadamiając ludzi ---zapewniał ,że nic rybką nie zaszkodzi ,a jednak . ;:24 ;:24
Na pocieszenie syn mi kupił 2 nowe ale to nie jest to ,bo miałam je od Ciebie z serca i mogłam patrzeć jak ładnie i zdrowo rosły :( Dziękuję Ci GABI ;:167
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46

Post »

Na pocieszenie powiem Bogusiu że twoja Hortensja jest przepiękna.
Jak Ty to robisz że ona tak wygląda ;:154 ;:154 ;:154
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nic Magdziu nie robię sama jestem pozytywnie nią zaskoczona, jedynie pierwszy raz w zeszłym roku i w tym też powtórzyłam -podsypałam nawozem do rododendronów ,samej mi się podoba .Raczej widuję zabarwione na jeden kolor ,niebieski lub róż a u mnie 3 w jednym :P
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46

Post »

Pokazuj ją często Bogusiu,proszę Obrazek
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolcia pisze:Pokazuj ją często Bogusiu,proszę Obrazek
Mówisz Magdziu i masz :P

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

bogusia177 pisze:Gabrysiu kochana muszę Ci coś wyznać z bólem serca ,otóż Twoje rybki mi wszystkie zginęły ;:98 ,posłuchałam Pana z programu Maja w ogrodzie i nasypałam do oczka wapna tak zalecał ów Pan ,chcąc utrzymać czystą wodę w oczku --- dałam dużo mniej niż polecał .Rybki były bardzo aktywne zdrowe było ich 28 dobrze mi rosły jedna już się wybarwiała ,bardzo mi ich szkoda .Po 2 dniach od nasypania przeklętego wapna ,gdy rano zaszłam je karmić ,myślałam ,że mnie KREW zaleje widząc ,że wszystkie nie żyły ;:145 ,po co ja w ogóle go posłuchałam ,czasami mówią bzdury nie uświadamiając ludzi ---zapewniał ,że nic rybką nie zaszkodzi ,a jednak . ;:24 ;:24
Na pocieszenie syn mi kupił 2 nowe ale to nie jest to ,bo miałam je od Ciebie z serca i mogłam patrzeć jak ładnie i zdrowo rosły :( Dziękuję Ci GABI ;:167

Bogusiu, już czytałam o tym w innym dziale.
Mnie też jest przykro że podają takie rady ludziom, ale już nic nie poradzisz i nie martw się aż tak.
Te które Ci syn kupił też będą pociechą, a może się też rozmnożą?
A ta hortensja naprawdę piękna. :roll:
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Rybki

Post »

Bogusiu bardzo mi przykro, że Ci rybki padły, że też w telewizji podają takie nie sprawdzone porady. Ja sobie kupiłam preparat "anty glon" i od czasu do czasu jak jest upał to trochę wlewam pisze: że jest nie szkodliwy dla ryb i roślin moje jeszcze żyją.pozdrawiam
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Bogusiu, współczuję z powodu rybek i szczerze mówiąc pierwszy raz słyszę o sypaniu wapna do oczek:shock: W stawach hodowlanych stosuje się je, owszem, ale do oczka :?: Nie stosuję żadnej chemii.... napowietrzenie, filtr, sporo roślin, trochę czasu i wszystko będzie ok....zobaczysz :D
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Może mam za mało roślin , i woda jest zielona jutro zrobię fotkę to pokażę i dostosuję się do zaleceń Halinki :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”