Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród piaskowy w Zakolu Dolnej Wisły cz. II

Post »

Wypijcie sobie dziewczyny po wisnioweczce czy kieliszek winka i zrobi sie lzej na duszy.

P.S. byle nie co godzine :wink:
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit
Witaj Magda !
Buszuję po forum, bo pogoda dołuje - poczytałam Twój wątek i humor mi się poprawił :D Kocidła na wierzbie i w wiankach powalające :;230 Moje też miewają ciekawe pomysły, ale w wianku jeszcze żaden się nie produkował - a szkoda, bo twarzowo ;:306 Zdjęcie po prostu na wystawę !
Madziu ogromnie dużo już zdziałałaś, jestem pod wrażeniem ;:173 No i wielkie, ambitne plany na obecny sezon. Gratuluję i z całego serca życzę udanej realizacji wszystkich zamierzeń ;:215
Będę Ci z przyjemnością kibicować .

PS. Wierzby odrosną, chociaż moje chyba jakoś szybciej się regenerują. Albo tylko tak mi się wydaje, bo nie mam czasu zbyt często na nie spoglądać, ryjąc nosem w rabatach ;:306
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Madzia, właśnie patrzę na prognozę a tam od 18 kwietnia normalnie lato... 18 stopni na plusie i słońce...
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p
Od: 24 sie 2012, o 13:45

Post »

Janusz a na spotkaniach AA będziemy mówić, że to wszystko przez plany ogrodowe i długą zimę :wink:
Mufko jako fanka Twoich traw i nasadzeń grupowych jest mi niezmiernie miło, że zajrzałaś i na dodatek mogłam poprawić nieco Twój humor :wink: Koty to dziwne stworzenia, które szanuje i uwielbiam, pomimo wielu szkód jakie czynią, chociażby sfotografowany Makaron ze swoim wszedobylskim zadkiem moszczącym się m.in. w wiankach :wink:
Obrazek
Justynko, ja już nie wierzę żadnym prognozom. Zdaję się jedynie na własne oczy, czyli jak nie pada naprawdę to znaczy, że nie pada. O! :wink:
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02

Post »

:wit

Madziu, wielkie dzięki za kolejne zdjęcie Makarona w wianku ! Wianek cudnej urody, a Makaron też nad wyraz przystojny i mądry ;:108 Wie doskonale w czym mu do twarzy ;:306
Zdjęcie nadaje się na ścianę, jako portrecik, albo jako kartka pocztowa z życzeniami ;:224

Nie wiem dlaczego nie dostaję powiadomień o Twoim wątku, chociaż mam go od dawna w obserwowanych :( Muszę chyba sama częściej sprawdzać co u Ciebie słychać ;:173

pozdrawiam ;:196 , także wszystkie czworonogie futrzaki ;:333
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Kociak może poprawić nastrój ;:215 Do tego ma taką minę jakby nic nadzwyczajnego nie robił :;230
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Czarnuszek wygląda jak Rademenes z Siedmiu Życzeń :) W wianku przeuroczy ;-)
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Madziu, podobnie jak Ty, zwątpiłam zupełnie w prognozę pogody i nie wierzę ani trochę w żadne zapowiedzi. Wiosna ma znowu niby być za 10 dni. I tak od miesiąca :evil:
Kotki na wierzbie czadowe ;:333
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Priam
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 kwie 2007, o 15:30

Post »

variegata pisze:A ja wytargałam wielkanocne pierdoły, dorzuciłam żywe rośliny i jutro akcja pod kryptonimem "Jaja w domu" :lol:
Taki substytut prac "ozdobniczo-nasadzeniowych" w ogrodzie.
Widzę, ze święta miałaś na prawdę wyjątkowe i kolorowe ;)
variegata pisze: A jakby mi było mało szczęścia , to otrzymałam paczkę z zamówionymi cebulkami do donic na taras :heja
Frezje, mieczyki, tuberozy, przyjechały zdrowiutkie, dorodne, bardzo dobrze zabezpieczone i w dwa dni po zamówieniu ;:333
Obrazek
Czyżby zamówienie z http://www.cebule.pl ?
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Moje niestety tak czasem robią w ramach protestu czy co :?: , bo najedzone przecież chodzą jak spaślaki.
Mnie lawenda zaczyna wychodzić z wysiewów
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Mufko, do usług :wink:
Aprilku, bo on tak naprawdę myśli :lol: Ten kot w ogóle jest specyficzny....syczy na wszystkich, jest szybki i zwinny ja wąż a jedyna osobą, która go interesuje to mój syn-reszta jest do obsyczenia. Dla mnie to zwykła łachudra jest, nie kot :wink:
Agunia, jak ja się ciesze, że jego "hator, hator, hator " nie mam mocy sprawczej :shock: Nagram kiedyś filmik z jego zachowaniem, takiego kota jeszcze nie widziałam :twisted:
Kasiu, mam dosyć. Ja jakoś szczególnie "słońcolubna" nigdy nie byłam, ale żeby w kwietniu nie widzieć NIC w ogrodzie poza śniegiem ;:223
Priam dziękuje za odwiedziny :wit Zamawiałam cebulki z innej strony. Na zdjęciu cebulki tuberozy widać skąd

Marzka,
za kotami nie nadążysz. Co im się w tych puchatych łebkach ubzdura to nawet mnie po tylu latach potrafi zaskoczyć :lol:

Pat, dziękuję za nasionka ;:196 Jeszcze nigdy takiego cuda nie widziałam. 'Rezeda' jest kompletnie nie znaną mi dotychczas rośliną. Posieje ją razem z maciejką, będzie aromaterapia wieczorami ;:215
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Wlasnie ... kiedy to sianie sie zacznie? mam pare nasion kwiatow na ktorych jest zaznaczoy wysiew marzec :;230
Awatar użytkownika
variegata
1000p
1000p

Post »

Jula, na rezedzie stoi napisane, że w kwietniu :lol:
Tak, lubię koty ;)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Kwietnia jeszcze troche zostalo, to moze sie udac ;:108 Albo trzeba bedzie w domu wysiac ... tylko gdzie to wszystko trzymac. Ostatnio wysialam Cynie, bardzo szybko sie ruszyly i teraz zastanawiam sie gdzie je przepikowac a nawet nie przepikowac, tylko gdzie to przepikowane postawic kurna.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Ja już nawet nie pikuję, bo te wszystkie siewki mają z braku słońca tak chudziutkie nóżki, że boję się uszkodzić.
Cynie na razie jeszcze trzymam, żeby wysiać do gruntu, jak tylko śnieg stopnieje. TEraz to już nie ma sensu siać w domu. Ale rozmiate cebulki wtykam gdzie się da do doniczek.
Ładnie będziesz Magdo miała, jak swoje cebule posadzisz do donic tarasowych. Tuberozy... hm... ciekawe... Chyba z jakimś wierszem mi się kojarzą albo z piosenką Niemena?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”