Przesyłki.......zapomnij.
Teraz wszyscy czekają na poprawę pogody.
I lepiej żeby nie wysyłali, bo co z tym w domu zrobić ?
U mnie dzisiaj znowu ostro sypie, jak na razie to wszystkie prognozy się sprawdzają.
Mam nadzieję, że sprawdzi się i ta o definitywnym końcu zimy.
Ja też kupiłam 2 róże już ze 3 tygodnie są w doniczkach,ale korzeni nie przyciełam ,podwinęłam deko, Nie wiem,czy dobrze ,czy żle już zrobiłam U mnie dalej zima koszmarna ,, jeszcze dobrze nie zniknęła a tu znowu atakuje,sypie,wiele,pada białe
A ja dzisiaj bylam w ogrodniczym i pomalu tlocznow sie u nich robi, bo dostali dostawy petuni, pelargoni, bratkow, hortensji, ziol, lisciastych roz, kwitnacych magnoli i innych a wszystko musza trzymac w srodku.
Ewuś u nas też było wczoraj słoneczko a od nocy tyle nasypało znowu że ogród to jedna biała płaszczyzna
Dostawcy tylko piszą że odkładają wysyłki aż do odwołania
Grażyna, mam nadzieję, że się wstrzymają Nie będę mieć pretensji
Ania, lepiej przyciąć. Jeśli będziesz w miarę szybko przenosić róże do gruntu, spróbuj wyprostować
Jola-to zależy jak głębokie masz donice Nie trzeba ciąć bardzo krótko.
Ilona-słońce miałam Zrobiło się okropnie zimno. Koty robią, co mogą, wielkich strat jeszcze nie mam
Jule-nikt normalny nie spodziewał się, że zima potrwa do połowy kwietnia
Majka, niech wstrzymują Przez śnieg trudno kopać
Filip, pokaż te róże Pąki kwiatowe i w folii-coś za szybko. Takie sadź w pierwszej kolejności
Francesca, róże z pąkami kwiatowymi na pewno trzeba od razu posadzić
Ewa, spokojnie możesz przeczytać.
U mnie dzisiaj pogoda najgorsza w ciągu ostatnich dni. Po prostu nie chce się nawet wyglądac przez okno. Nawet Agunia zamkneła watek tak ją to przygnebiło