Po malinowym chruśniaku cz3
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Po malinowym chruśniaku cz3
Izo łopatę wozić nie zaszkodzi, a opady u mnie zapowiadają. Święta minęły ale wiosna nie przychodzi dalej, bo w prognozach opady sniegu, mróz czyli bz.
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Olu czyli to małe różowe to na pewno janowiec? Czasem tak ciężko znaleźć jednoznaczną odpowiedź a forumki są takie dociekliwe
No i chciało by się błysnąć a nie zawsze wychodzi.
Widzę że niektórym grozi bankructwo z powodu zimy
i to wcale nie z powodu zakupu opału...
Ale zawsze to lepsze niż zbankrutować przez hazart...
W południe ruszam do Krynicy Morskiej zawieźć rodziców do sanatorium. Prognozy są niepokojące
Jeden pożytek z tego białego to taki że mogę bez żalu ogarniać nasz remont. No i pakuję się z moja córuś, z tym że ona się wyprowadza na swoje a ja to chyba się zwijam do hibernacji?!

Widzę że niektórym grozi bankructwo z powodu zimy

Ale zawsze to lepsze niż zbankrutować przez hazart...
W południe ruszam do Krynicy Morskiej zawieźć rodziców do sanatorium. Prognozy są niepokojące

Jeden pożytek z tego białego to taki że mogę bez żalu ogarniać nasz remont. No i pakuję się z moja córuś, z tym że ona się wyprowadza na swoje a ja to chyba się zwijam do hibernacji?!
- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
Iza janowce są najniższe z tej grupy krzewów, pokrój też odpowiedni dlatego właśnie tak go typuję. Niestety 100 % pewności nie mam, w końcu jestem tylko amatorką ogrodnictwa
Chyba czeka Cię bardzo poważny remont że musisz opuścić dom na ten czas. Czy dobrze zrozumiałam?

-
Dom nie tylko kuchnię, przedpokój, salon i komputerowy gabinecik
Ale zostaje piwnica z prowizoryczną kuchnią i pięterko które bedzie pewnie zapylone jak dół. Miałam zamiar wyprowadzić się do ogrodu ale najpierw bym musiała wybudować iglo

Ale zostaje piwnica z prowizoryczną kuchnią i pięterko które bedzie pewnie zapylone jak dół. Miałam zamiar wyprowadzić się do ogrodu ale najpierw bym musiała wybudować iglo

Oj tam, oj tam. ciepło idzie, wystarczy jakiś namiocik, przykryjesz się igliwiem i dasz radę. 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Już igloo nie musisz budować, wiosna 

Nareszcie wiosna. Będziemy wyżywać się na naszych areałach. Janowiec bardzo mi się podoba, będę takiego szukać- kolejne chciejstwo . Izo pozdrawiam wiosennie. 

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Iza czy u Ciebie już remont?bo taka cisza.
-
Fajnie że wierzycie w moją siłę przetrwania
Wiosna wiosną a na iglo u mnie jeszcze śniegu wystarczy...
A remont i owszem idzie całą parą. A mój M 'zaurlopowany' właśnie załapał jakąś infekcje. I taki ani do roboty ani do chorowania. Dzisiaj go czymś nafaszeruje i może rano będzie lepiej. Kiepsko się pisze z laptopem na kolanach ale dobrze że mogłam wpaść chociaż na chwilę
Julianno witam chyba po raz pierwszy!

A remont i owszem idzie całą parą. A mój M 'zaurlopowany' właśnie załapał jakąś infekcje. I taki ani do roboty ani do chorowania. Dzisiaj go czymś nafaszeruje i może rano będzie lepiej. Kiepsko się pisze z laptopem na kolanach ale dobrze że mogłam wpaść chociaż na chwilę

Julianno witam chyba po raz pierwszy!
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo, trzymam kciuki za zdrowie M i pomyślność przedsięwzięcia.
Życzę cierpliwości
Życzę cierpliwości

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

Izuniu pierwszy raz , ale nie ostatni.Kuruj swojego męża,żeby szybko wyzdrowiał. Z mężczyznami jak chorują to gorzej niż z dzieckiem,od razu są "umierający"
( a może mój tylko taki jest wtedy upierdliwy). życzę cierpliwości.
( a może mój tylko taki jest wtedy upierdliwy). życzę cierpliwości.

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Izo zdrowia dla M i powodzenia w remoncie! no i pamiętaj, że my tu jesteśmy 

-
Julianno, na pewno nie tylko Twój umiera jak ma 36.9
Ale tym razem mój jest bardzo dzielny i to aż za bardzo. Cały czas zasuwa a wcale nie jest mu lepiej...no bo jak ma być! Przeciągi i pył. Ale jest fachowiec więc się nie położy.
Dziewczyny czekajcie tu na mnie

Dziewczyny czekajcie tu na mnie

Hmmm, czy aby Twój M rabatek nie poniszczy? Lepiej miej go na oku. Mój M jak robi coś przy samochodzie, to mam pewne jak w banku, że porozstawia wszystkie swoje akcesoria po całym ogrodzie i do tego jakieś krzeki połamie, albo podepcze. No istny słoń w składzie porcelany (gabaryty też jakby trochę słoniowe).