Ogród zwkwiat cz. 3
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród zwkwiat cz. 3
Zosiu z okazji Świat Wielkanocnych,
wszystkiego dobrego,
radości, szcześcia,
pogody ducha
oraz wielku Łask Bożych.
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku,
Bakali w serniku,
Kiełbasy tłuściutkie,
I atmosfery milutkiej.
wszystkiego dobrego,
radości, szcześcia,
pogody ducha
oraz wielku Łask Bożych.
Samych radości,
Kolorowych jajeczek,
Białych owieczek,
Uśmiechu bez liku,
Bakali w serniku,
Kiełbasy tłuściutkie,
I atmosfery milutkiej.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Zosiu dużo radości w życiu i samych szczęśliwych dni ,oraz wesołych świąt.

- zwkwiat
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
julianna, Julianno nie masz wątku, to tutaj pozdrawiam Cię serdecznie, mam nadzieję, że miło spędziłaś święta,
Wszystkim, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i odwiedziny, przed godziną nasi goście wyjechali do domów, ale na odjezdne pozostawili nam, bardzo sympatycznego jegomościa, to białe też się niekiedy przydaje, mam nadzieję, że jak się on roztopi to już będzie wiosna.
U nas, zapewne i u Was dzisiaj było Śniegusowo-Dyngusowo, zamiast oblewania wodą było obrzucanie się śnieżkami.

a taką amunicję, wykonaną przez moje wnuki, /niestety, obrus, spodnie, koszule, do wyrzucenia, zalane stearyną/ mieliśmy przygotowaną na wczorajszą wojnę jajeczną, cała amunicja skończyła żywot w żurku.............

Wszystkim, bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i odwiedziny, przed godziną nasi goście wyjechali do domów, ale na odjezdne pozostawili nam, bardzo sympatycznego jegomościa, to białe też się niekiedy przydaje, mam nadzieję, że jak się on roztopi to już będzie wiosna.
U nas, zapewne i u Was dzisiaj było Śniegusowo-Dyngusowo, zamiast oblewania wodą było obrzucanie się śnieżkami.

a taką amunicję, wykonaną przez moje wnuki, /niestety, obrus, spodnie, koszule, do wyrzucenia, zalane stearyną/ mieliśmy przygotowaną na wczorajszą wojnę jajeczną, cała amunicja skończyła żywot w żurku.............

- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Śliczny śnieżny królik

Ogród początki - zapraszam serdecznie
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To się u Was działo ......
Pozdrawiam Światecznie i dziękuję za "cytrynkę" - wykorzystam... 

- zwkwiat
Sylwia85, no może w naszym regionie będzie lepiej.
lanceta, och Lodziu, działo się działo, jestem padnięta ale szczęśliwa.
lanceta, och Lodziu, działo się działo, jestem padnięta ale szczęśliwa.
- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
Ale zając
Ja na pożegnanie zimy przed świętami lepiłam bałwana, ale już go prawie nie ma - taki to śnieg, niby pada a niknie w oczach, niestety wciąż go dużo.

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Zosieńko
pozdrawiam jeszcze świątecznie.
Zając wielkanocny świetnie wygląda.
U Ciebie chyba szybko ten śnieżek stopnieje i zaraz zacznie się wiosna w ogrodzie.
Mam dużo, dużo więcej tego śniegu. Jak spadł w grudniu, to do tej pory leży i tylko dosypuje.
Nie pamiętam takiego roku, żeby tak dużo śniegu było w ogrodzie o tej porze.

Zając wielkanocny świetnie wygląda.

U Ciebie chyba szybko ten śnieżek stopnieje i zaraz zacznie się wiosna w ogrodzie.

Mam dużo, dużo więcej tego śniegu. Jak spadł w grudniu, to do tej pory leży i tylko dosypuje.
Nie pamiętam takiego roku, żeby tak dużo śniegu było w ogrodzie o tej porze.

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Piękny zając i jaki wielgachny .Dzieci na pewno miały frajdę .U nas też tyyyyyyle śniegu
- zwkwiat
Bufo-bufo, Olu, poprzednio mieliśmy tej wysokości bałwana, wyzwaniem było włożenie środkowej kuli na miejsce, duża i ciężka, ta trzecia była mniejsza i lżejsza, ale mieliśmy radość jak się znalazła tam gdzie trzeba.
Topił się 10 dni dłużej niż śnieg na trawniku.
Ignis05, Krysiu, śnieg spadł u nas w pierwszy dzień świąt, wcześniej nie było, i już dzisiaj połowa się stopiła,
Bardzo Wam współczuję, tym bardziej, że w tym tygodniu zapowiadają świeżą dostawę śniegu do tego zamiecie.
Dzisiaj przeczytałam taką informację, że w rejonie Polski południowo - zachodniej tak zimnego marca nie było od 130 lat.
JAKUCH, Jadziu, dzieci były bardzo zdezorientowane w temacie śmingusz-dyngusa, natomiast bardzo dobrze poradziły sobie z Prima Aprilis, babcia /tzn. ja/ rano chcąc popić tabletki nalała sobie do szklanki soku pomarańczowego, musisz sobie wyobrazić jaką miałam minę gdy zamiast soku z kartonu zaczęło wypływać mleko. Oczywiście nie pamiętałam o prima aprilisie.
Topił się 10 dni dłużej niż śnieg na trawniku.
Ignis05, Krysiu, śnieg spadł u nas w pierwszy dzień świąt, wcześniej nie było, i już dzisiaj połowa się stopiła,
Bardzo Wam współczuję, tym bardziej, że w tym tygodniu zapowiadają świeżą dostawę śniegu do tego zamiecie.
Dzisiaj przeczytałam taką informację, że w rejonie Polski południowo - zachodniej tak zimnego marca nie było od 130 lat.
JAKUCH, Jadziu, dzieci były bardzo zdezorientowane w temacie śmingusz-dyngusa, natomiast bardzo dobrze poradziły sobie z Prima Aprilis, babcia /tzn. ja/ rano chcąc popić tabletki nalała sobie do szklanki soku pomarańczowego, musisz sobie wyobrazić jaką miałam minę gdy zamiast soku z kartonu zaczęło wypływać mleko. Oczywiście nie pamiętałam o prima aprilisie.

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Zosiu to udało się wnukom babcię wkręcić. Miały niezłą radochę.Śniegowy zając fajny, też cieszy,żeby się tylko szybko nie roztopił. 

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- zwkwiat
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Zosiu
u mnie dzieci budowały iglo...a dzis troszkę słonka jest ale na jutro śnieg zapowiadają...