Asiu, Gosiu - dzięki za rekomendację, załaduję sobie na czytadło tą pozycję. Na wczasach zawsze nadrabiam zaległości literackie

Kto wie, może wyciągnie mnie na tyle żeby obejrzeć serial? Dzięki!
Ilonko, dziękuje za odwiedziny

Faktycznie ten weekend mocno dał nam się we znaki zmęczeniem, ale warto było, bo rzadko mamy okazję spotkać się z rodzinką w komplecie. Każdy zabiegany, mieszkamy w rożnych częściach kraju, albo na wyjazdach i coraz rzadziej są okazje do spotkań w pełnym gronie. A jak Tobie minęły święta? Najbliższych masz koło siebie więc pewnie było gwarno i wesoło?
Marzenko, dzisiaj już środa więc do weekendy coraz bliżej...muszę dotrwać ;-)) dzisiaj jednak czeka mnie dłuuuugi dzień, kończę o 18. Ty też dzisiaj przerzucasz papiery czy odpoczywasz po świętach? Miłego dnia!
April, witaj! Słyszałam o tych katklizmach na Mazowszu, ale nie miałam pojęcia, że dotknęło to rownież Ciebie..przykro mi to słyszeć kochana

Święta unplugged ciężko mi sobie nawetnwyobrazić

Przytulam...
Aniu, bardzo się cieszę, ze udało się obdzielić rownież Ciebie! U mnie bardzo ładnie rośnie, są już spore siewki - trzymam kciuki za Twoje
-- 3 kwi 2013, o 07:48 --
Aguś & Aguś 
Ściskam Was mocno dziewczyny, musimy przetrwać.. Dolewam kawy, zaciskam pięści i do przodu. Po południu zalecam terapeutycznie obejrzeć jakiś program ogrodniczy np. świetny
Gardener's World albo
Ogrody z A.Hepburn na Domo+ - skutecznie poprawia nastrój! Do tego herbatka z różą i siły witalne powrócą