Bogusiu, pozdrawiam świątecznie
U mnie pół metra śniegu leży, i choć jestem tym załamana, to z uwagą wsłuchuję się w prognozy, że od kolejnego tygodnia ma być lepiej... oby!
Aguniu!
... czytałam o Twoich wczorajszych zmaganiach ze śniegiem w ogrodzie.
Jak pomyślę o naszym odliczaniu w styczniu do wiosny, nadziei na jej wczesne przyjście i oczekiwanie na rozpoczęcie prac ogrodowych...
to mnie trafia.
Życzę przyjemnego świątecznego wieczoru i nadziei na lepszą pogodę.
Pozdrawiam!
Bogusiu przydreptałam do Ciebie jeszcze w światecznym nastroju ...lany poniedziałek był od rana niebo dało nam prysznic...śnieg też jeszcze leży ale ja już czuję powiew wiosny ...he, he na moim oknie wszystko zaczyna bujać się ...ale mam obawy czy to nie za wcześnie ...bo nie można do ziemi roślinki dać...
Bogusiu miłego świątecznego popołudnia Ci życzę.Śnieg u mnie sypie non stop drugi dzień, mimo wszystko wiosnę mam w sercu.
Po burzy śnieżnej, przyjdzie w końcu wyczekiwana poprawa pogody.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
Bogusiu, a u mnie sypie śnieżek, na jutro obiecują +4 i słońce, bo jak na razie nic nie topnieje - zobaczymy!
Święta minęły spokojnie, na tyle spokojnie że na spacer nie było warunków, bo jak poszłam dalej w ogród to zapadałam się w śniegu jak w środku zimy!
Miłego popołudnia
Witam wieczorem.
U mnie nie padało ,śniegu jest niedużo słabo się topił dzisiaj.Pokazują się już place bez śniegu.
Wczoraj święta u mamy a dzisiaj błogie leniuchowanie w domu i opróżnianie lodówki .Pozdrawiam.
U nas śnieżyca dwa dni trwała drzewa uginają się pod śniegiem wczoraj ekipy rodzinne przychodziły odśnieżać oj szkoda mówić czy kiedyś ten śnieg zniknie
Tylko 3 padły, reszta sliczna - mam tylko obawy, ze maja za mało słońca - zaczynają sie wyciagac do góry i robia się chudsze - odwracam, stoją na oknie, ale pogoda im nie słuzy.
Witaj Dorotko - widzę, że Tobie zimoa aura też okropnie doskwiera? Toć to już chore jest jak patrzę za okno to mi się chce - gdzie ta wiosna do choinki jasnej?