Oj bardzo bym chciałaeukomis pisze:Witaj Dorcia moze wkoncu wiosna dojdzie do nas i do ogródka zawita słoneczko.pozdrawiam

Oj bardzo bym chciałaeukomis pisze:Witaj Dorcia moze wkoncu wiosna dojdzie do nas i do ogródka zawita słoneczko.pozdrawiam
Trochę miejsca musisz im zostawić-ta na zdjeciu kupiona wiosną ,sadzonka ok.1 m - tak wyglądała późnym latem,urosła niesamowiciealexm pisze:Dorotko przepiękne masz budleje.
Dużo miejsca u Ciebie zajmują?
Chcę posadzić białą i fioletową, by więcej motyli i bzyków gościło w mym ogrodzie
Marzenko nic z nimi nie robię tylko wiosna podsypię azofoską a w czasie kwitnienia obrywam przekwitnięte kwiatostanymanenka71 pisze:Dorotko życzę Ci zdrowia i spokojnych swiat
a co do budlei to miodzio wygląda ,ja zamowiłam 3 budleje o 3 kolorach ,co mi podpowiesz zeby mi tez tak pięknie rosły ,
A ja mam szczególny sentyment do Twojego imienia, szczególnie określenia DORCIAdorcia7 pisze: Michale-mam sentyment do Twego imienia bo mój pierworodny to też Misiu - ścinam przy ziemi ale jesienią i robię im kopczyk jak różom-wesołych świąt![]()
Też mi sią marzy Flower Power,miałam rok temu odmianę Santana -nie przeżyła zimyKeetee pisze:Dorotko zapatrzyłam sie na tą twoją budleję...moja niestety umarta ...ale jakos mi łyso ...marzy mi sie odmiana Flower power...Miłego swiatecznego czasu