A ja czekam na liliowce - wiesz dlaczego......... :P
Grażynko, wiem wiem, doczekasz się.kogra pisze:Sesja zdjęciowa lilii jest ekstra.![]()
![]()
![]()
A ja czekam na liliowce - wiesz dlaczego......... :P
Bogusia, nie sadzę piętrowo. Owszem mam dużo cebul lilii, ale odmian to znowu nie aż tak dużo.bogusia177 pisze:Kurcze pieczone -ale piękne lilie Gabija się zastanawiam ,czy Ty przypadkiem nie masz sadzonych kwiatów piętrowo ,bo inaczej nie wiem jak one się u Ciebie mieszczą -ale są superowskie .Ja mam 4 czy 5 kolorków i się cieszę jak dziecko ,a jak bym miała tyle co Ty, to M by mnie w domu nie widział ,bo bym nie wracała do domu tylko siedziała na działce :P
Izo, dzięki.izabella1004 pisze:Gabrysiu liliowce masz śliczne.
Krysko, miałam wykopać stamtąd te lilie, ale zostawiłam. Widać dobrze im tam.kryska pisze:Nie wiem co najpierw chwalić lilie czy liliowce. Jedne i drugie po prostu śliczne. Lilie to nawet przybrane gipsówką.
Jolu, po dzisiejszym deszczu już nie wyglądają tak ładnie.jolciajci pisze:Gabrysiu ja po prostu nie mogę się napatrzeć na twoje lilie i liliowce![]()
Masz je cudowne :P
Małgosiu, aż Ci zazdroszczę tego kiermaszu.basow@ pisze:No po prostu brakuje słów na Twoje lilie i liliowce.Gabrysiu!!!Są przepiękne,ale to nieprzyzwoite wręcz z Twojej strony, pokazywać takie rośliny, na tydzień przed kiermaszem liliowców u nas we wrocku!![]()
![]()
Już chyba nie powstrzymam się przed kupnem paru okazów!
![]()
![]()
No to muszę iść pooglądać.bogusia177 pisze:A mnie też już jeden liliowiec od Ciebie kwitnie:P