Witaj Zosiu! pierwszy raz u Ciebie jestem i podoba mi się baaardzo! Praca wre- altana zapowiada się superowo, i ach jakie śliczne róże.... ,skalniaczek też!!!
P.S- możesz zdradzić czym masz poktyty dach????
Parę dni nie byłam u ciebie i co widzę?Piękności róże,wspaniała duża juka tyle kwiatów różnych
Jestem z tobą od początku i ............same pochwały ci się należą.Napisz i pokaż wnętrze altany i czy będziecie ją tynkować
Zosiu - bardzo podoba mi się twój ogródek. Masz śliczne kwiaty, a róża na bramce bardzo podobna do mojej
Śliczna jest ta datura - też bym się pokusiła, ale nie wiem co z nią robić zimą. W mieszkaniu nie mam jak jej przechować, a w altanie będzie pewnie miała za zimno! Gdzie ty ją zimujesz?
zawitałam i ja na twoją działeczkę. Masz pięknie i kolorowo. Śliczne róże, Kalla identyczne jak u mnie, tylko że moja jakoś nie kwitnie. a szkoda.
Altana zapowiada się pięknie. Oby tak dalej.
Witam wszystkich serdecznie ! nie było mnie kilka dni ale zobaczcie co jeszcze rośnie na mojej działeczce to są moje malwy -ale nie wszystkie
to moje ulubione czarne maliny ;:8 to jeżyno-maliny
te miniaturki to nie wiem co to są za kwiatki a to jedna z moich ulubienic drugie zwierzątko śpi na hamaku w klatce