Oj Romciu ja nie śpię tak długo Piję rano kawkę ale nie zawsze jestem u wszystkich ,wieczorem to prawie pewnik Wnuczki na zajączka były u mnie do wieczora więc wiadomo nie zrobiłam nic
Majeczko witaj Elu ,nie rób sobie wyrzutów .........ja też nie zawsze do wszystkich zajrzę czasem nie mam weny do pisania Fajniutkie masz wnusie i ciesz się nimi ,musimy się po Świętach spotkać na pogaduchy Nie mam tel. do Ciebie jak byłaś w szpitalu ...........chciałam zadzwonić
a u mnie zima, i zima, u mnie nie dość,że było biało ,to jeszcze dopadało Boże Narodzenie nie było takie białe,jak Wielkanoc
Spokojnych,ciepłych,rodzinnych Świat wielkanocnych Romciu
Cały czas jest dzielny Basiu W środę jedzie na trzy dni do szpitala ,chociaż mógłby być trzy godz.ale fundusz za mniej nie płaci Następna wizyta będzie płatna ......wtedy będzie trzy godz.
Aniu u mnie to samo padał śnieg ,później deszcz
Ja już dziś upiekłam ciasta i dużo podszykowałam na święta Dziękuję za życzenia i też Ci życzę Zdrowych rodzinnych Świąt
Basiu Romcia zawsze dzielna dziewczynka i ze wszystkim sobie radzi , z uśmiechem na buzi teraz też choć choroba w domu nie nastraja optymistycznie i tego uśmiechu i zdrowia życzę Tobie i całej rodzince
U mnie też śnieg i zawierucha , na dodatek jeszcze boli mnie noga i ręka więc nie rwę się do sprzątania .. Zresztą już kilka lat porządne sprzątanie robię nie na Wielkanoc tylko w czerwcu jak jest cieplutko a drugie w październiku aby znowu na święta mieć mniej roboty ..
Życzę ci aby święta upłynęły w miłej i rodzinnej atmosferze ,leja pewnie nie będzie bo za zimno więc tylko niech skropią was perfumami aby tradycji stało się zadość ..
Romciu Niech Wielkanocne życzenia pełne nadziei i miłości przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłości wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej rodziny życzy Ela
Basiu ,Elunia ,nie zawstydzajcie mnie Dzięki eM wyściskany Też Wam życzę przede wszystkim zdrówka i Waszym małżonkom Janeczko ,dobry masz sposób Najserdeczniejsze życzenia ZDROWIA dla Ciebie i Twoich bliskich Elu ,dziękuję I też życzę Tobie i Twojej rodzince ,Zdrowych , Spokojnych ,Radosnych Świąt w gronie rodzinnym
Cichutko u Ciebie, co oznacza, że Święta mijają rodzinnie i spokojnie.
Przed chwilą wyjechała córcia z rodziną (niestety świąteczny dyżur) i zrobiło się bardzo cicho. Młodzi (syn i kandydatka na synową) jeszcze śpią. Niedługo i oni wyjadą i zrobi się pusto. Myślę, że z nas to wielkie szczęściary, bo jak bardzo musi być smutno tym, którzy nie mają rodziny?