Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witajcie w mojej bajce ...czekamy na wiosenkę :)

Post »

Matko jaka ja jestem uschnięta z tęskonoty za wami piekne istoty kochane ;:cm ;:1 ;:31 ;:87
Własnie po osobistej interwencji i awanturce naprawili mi łacze :roll:
Kochani nie moge nic czytac bo wpadłam dopiero i gosci mam zaraz ....i urodziny starej .córki :wink: .....jak dychne to się zrelaksuję z Wami

Ale mi was brakowało niemożebnie no ;:4 ;:cm ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

A nam Ciebie ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Dorotko kochana

Wesołych Świąt
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jestem.....co to za nędzne życie bez was...normalnie ...kiszka totalna...moje dzieci nie rozumieją...że tak mi sie tęskniło za kawką poranną z wami i w ogóle no... ;:4 tego się nie da opisać jak jakaż umarta byłam ;:144 ;:199 ...Jak pojechałam dzisiaj z interwencjo....do Pomarańczki ...to już miałam dynamit pod skórą.... :evil: ;:134 :pogon
Kochani dziękuje...że mimo wszystko zaglądaliście do mnie...aż mnie w gardle ścisnęło jak mi Gosia mówiła ,że piszecie....a potem Effcia ,że wontka trza zamykać :wink:
U mnie nie dość ,ze zero neta i kontaktu z zielonym światem... te zima była na całego...łeb urywało od jakiegoś pierońskiego wiatru... ;:14
Najgorsze jest to ,ze te duże mrozy miałam w zasadzie bez śniegu...i trochę trzęsę galotami...jak wypadną różyczki po tym wariactwie wiosennym ;:202
Dzisiaj z kolei nawaliło śniegu....wszystko się na gwałt topi i jest masakrycznie ...ale w w końcu cieplej :wit
Na pocieszenie...u mojej mamy śniegu po parapety ;:306

Obrazek

Charisma jak pisze Bożka z dnia na dzięń piękniejsza ;:167

cdn...
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Piękne różowości ;:108
u mnie nie dość,że było biało ,to jeszcze dopadało ;:161 Boże Narodzenie nie było takie białe,jak Wielkanoc ;:145
Spokojnych,ciepłych,rodzinnych Świat wielkanocnych ;:197
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu dziękuję ci za odwiedzinki i telefon... i w ogóle ;:196 trzymałaś mnie z Effcią przy życiu ;:4 ...ale z tym zębiastym bałwanem przegięłas ...no przegiełas :twisted: Niestety nie mogłam korzystać z tego przenośnego modemu...nie wiem czemu...czy przez te pieruńskie wichury,...no nie wiem...ale wiesz jak cierpiałam...kosmicznie :twisted: Jak tam u Ciebie...zima sobie poszedła...zaraz lece zerknąć jak się trzymasz ;:196
Pat kochana jak mi brakowało tego paplania ...śmichów cichów i wzajemnego dzwigania się...ależ ta zima nam dopiekła no....a z Wami to od razu lżej ;:4 Jak tam u Ciebie z zima :?: Jak net...jest już :?:
Ubawiłas mnie" do wiosny...eeee... 362 dni? ;:oj Gospodyni to w garach chyba utknęła, podłoże gotuje i inne grzejące potrawy na te zimowe święta :wink:" ale miałas rację...ratowałam sie pichceniem ...chyba za bardzo :roll: ...dzisiaj już zastanawiałam sie czy sie z synem na trening z ketlami nie zapisać i ...i chyba tak zrobię ;:108
Aneczka 77...tak sie ciesze ,ze zaglądałaś do mnie ;:196 Tez mi się tęskniło za kawusia z wami...myślami oczywiście byłam ;:4 Jak tam u Ciebie z zimo jest jeszcze ...u mnie dopiero dzisiaj nawaliło śniegu...miałam w p[lanie machnąć bałwana ale gościóf się zwaliło...i nici już chyba z bałwana tej wiosny :;230 chociaż ...chociaż :uszy
Tadzik..mówiłam , jak mnie nie ma kawa w lodówce , cukier w kredensie ...nie krepuj sie i czuj się jak u siebie ;:4 Strasznie mi brakowało wspólnej kawusi...strraaasznieee ;:145 Ale wy tam macie śniegu...mama mi wczoraj mówiła ,że po parapety u nich ;:219 Jak sie trzymasz ,bo ja tu ledwo ledwo...teraz jak już się podłączyłam do kompa ...to od razu mi humorek winduje ;:138

cdn...
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Effcia dzięki za wiesz co ... ;:196 jak tam u Ciebie kochana...u mnie pantarej robi się na mojej ulicy rzeka....rwąca na dodatek ,ale w końcu jest cieplej wiec chyba w końcu przyjdzie wiosna nie ...????? Kochana u mnie tez były duże mrozy...gorzej , że bez śniegu ;:202
Ewciu w....nie pase oczu w ogrodniczych..więcej...omijam szerokim łukiem :uszy jak na razie mi sie udaje 8-) Net mam w końcu naprawiony...jak to pan monter powiedział...strzelił bezpiecznik na centrali ;:124 Jak tam u ciebie Ewcia...chyba podobna ciapa jak u mnie :? Czyżby zapowiadało sie na wiosenkę :;230
Marysiu ;:196 jestem..wyschnieta na wiór z tęsknoty za wami ;:4 Kwiatek o który pytałaś to Hippeastum Sumatra ...ślicznota , przyniosły mi sporo radości te kwitnące kwiaty szczególnie teraz...jak wróciła zima ;:108 Marysiu przykro mi że to moje odliczanie takie do kitu było :oops: ...ale mam nadzieje ,ze mnie oszczędzicie...świstak tez miał dostać wciry...ale go oszczedzili ;:170 Jeszcze się nie do tarabaniłam na wyspę...ale machnęłam dzisiaj młodą kapustkę z ziemniaczkami na pocieszkę :wink:

cdn....
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Majeczka no jestem...mam nadzieje ,że to już ostatnie takie hocki klocki z netem ...bo jak nie ;:134 Różyczek z Filrosen jeszcze nie mam , jak i innych,sama wiesz jaka pogoda ...nie ma co ...musimy dac na wstrzymanie :wink: Mam nadzieje ,ze w końcu po swietach po-sza-le-je-my :heja
Tylko dygam trochę jak te posadzone różyczki przeżyły te ostatnie wariactwa :?
Bożka tak sie ciesze ,ze skusiłam sie na te cebulachy ,dały mi tyle radosci w ostatnich dniach jak pogoda za oknem tylko dołowała ;:196 Sa przepiękniste, Charisma tak sie slicznie wybarwia ;:oj Sumatra jest tez bardzo ładna...myśle ,ze chyba wszystkie będaązgodne ;:108 solidny dostawca ;:138
Aneczka anabuko1 dziękuję za odwiedzinki , zima wam tam niezle przyłożyła na wschodzie no....ale pociesz się ,że miałaś ta puchowa kołderkę...u mnie pod tym względem lichutko...i trochę się tym martwię, ale w duchu liczę ,że będzie ok ;:108
Helenko...najchetniej jak piszesz przespałabym te oststnie dni..bo były masakryczne u mnie, mrozne, wietrzne...brrr dzisiaj jest lepiej i mam nadzieje ,ze teraz juz zmierzamy ku światłu
Monia ;:196 Dzięki , mnie kawa bez was tez inaczej jakos smakuje...tak łatwo przyzwyczajam sie do tego co dobre ;:4 Jak tam u Ciebie ...pusciła biała panienka czy dalej szaleje :wit
Agunia...a wez z tym netem...horror no ;:145 4 zgłoszenia 2 internetowe , 2 przez infolinię ;:134 A i tak wyszło,ze musze sie przejechac i wywnętrzyć :evil: CVhyba tylko jednak taka metoda jest najskuteczniejsza ...bo w ciagu 2 godzin była usunieta awaria ...a tam...szkoda słów :roll: Oby nigdy wiecej :roll:
U mnie roztopyyyyy...czyli... ;:218 yyyyy wiosenka ;:130
cdn....
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Dorotko, ale nam Ciebie brakowało, dobrze że ochrzaniłaś kogo trzeba i masz to okno na świat! Co się dzieje to wiesz i podejrzane, że czujesz się winna sytuacji :;230
Na córeczki dużo zdrowia i wesołej zabawy! I nie pozwól już żeby Ci odcinali ten kabelek!
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu ;:4 Wiesz ja tam wredna nie jestem ...ale ile mozna czekać i za każdym razem cie zapewniają ,że w ciągu 48 godzin będzie kontakt z monterem...grrrr...Mam nadzieje ,ze juz będę miała luzik z netem....w sumie to tylko raz oprócz tego miałam awarię..tak jest raczej okejos .Moje stare dziecko zostanie pozdrowione ... ;:196 już wyjechało z chłopakiem...hen hen daleko ...za Przemszę :wink:
Sweetka Aneczka :wink: brakowało ci mojego paplania z rana...doprawdy , dzięks ;:196 Juz jestem i nie odpuszczę sobie mamrotania bladym świtem :uszy
Majeczka edulkot..ja poszedłam niby swietować...bez słowa ,...no nie no...ja...ja ;:185 newer :!: Cierpiałam , pogrążałam się w rozpaczy i wysychałam z tęsknoty za wuma ( tak sie mawia u mojej babci) ;:4
Już jestem w świecie żywych :wink: Czekamy na rózyczki nie :heja ;:138 :uszy ;:65

Julianno , Aguniu ,Aneczka, Beti dziękuję za życzonka ;:196

i ja wam wszystkim kochani naj naj najlepszego rodzinnego czasu życzę..bo bardzo mi bliscy jakoś dziwnie jesteście i strasznie was lubię...ale to strasznie ;:4

A poza tym naturalnie wiosenki ;:172

Trza chyba zmykać z tym wątkiem....bo zaraz mnie pogoni taka jedna ;:196 choć na razie jakaś taka dobra dla mnie :wink:
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Dorotko, teskniliśmy ;:138 ;:4
Wszystkiego dobrego na Święta i nie znikaj już ;:168
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiek się cieszę wiesz ;:196 Witam cię z winkiem czerwoniastym w łapce :wit No ja z własnej nieprzymuszonej woli to nie znikam....siła wyższa niestetyż,ech...
Dobrze ze dotarłas szczesliwie do domu :wit Wesołego czasu Kasiu i dla ciebie z rodzinką ;:4
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zamykam wątka póki czas ,kolejna częsc w razie jakby ktoś chciał zajrzeć tu http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=64748 baj :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”