Julko zapraszam częściej. Nie przesadzaj z tymi pochwałami
 Na forum jest mnóstwo pięknych ogrodów, ładniejszych od mojego. Twój polecę oglądać, na pewno  jest bardzo ładny. Każdy ogród jest inny i odzwierciedla upodobania właściciela.
  Na forum jest mnóstwo pięknych ogrodów, ładniejszych od mojego. Twój polecę oglądać, na pewno  jest bardzo ładny. Każdy ogród jest inny i odzwierciedla upodobania właściciela.Nalewko, miło mi, że mnie odwiedziłaś
 Tarasik rzeczywiście w stylu południowym, uwielbiamy z mężem południe Europy i staramy się zrobić w ogrodzie namiastkę tego co cieszy nasze oczy i nosy:lol:  Na ogrodzeniu mamy wiciokrzew, wspaniale się rozrósł, pachnie przepięknie, sąsiedzi przystają, żeby się "nawąchać"
  Tarasik rzeczywiście w stylu południowym, uwielbiamy z mężem południe Europy i staramy się zrobić w ogrodzie namiastkę tego co cieszy nasze oczy i nosy:lol:  Na ogrodzeniu mamy wiciokrzew, wspaniale się rozrósł, pachnie przepięknie, sąsiedzi przystają, żeby się "nawąchać"Izunie
 cieszę się, że mogłam Wam pomóc
 cieszę się, że mogłam Wam pomóc  
 Izo, podlewaj olesie 2 lub 3 razy tylko wtedy kiedy mają sucho, przelania żadne kwiaty nie lubią.

Ewa
 Ewa

Zapowiadają deszcz na jutro, zobaczymy
  Zapowiadają deszcz na jutro, zobaczymy