Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogrodowe i...nie tylko... krople pamięci cz.2

Post »

Basiu, cudne rzeczy tworzysz! Też robiłam starszej takie maskotki, ale kiepsko u mnie z cierpliwością do detali, więc zawsze jakieś pokraczne wychodziły :oops: Potem zamawiałam u jednej pani, która się tym trudni zawodowo i powiem Ci, że całkiem niezły dochód z tego miała, więc w sumie mogłabyś swoje też sprzedawać byłoby na róże i inne ogrodowe chciejstwa:wink:
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witajcie słonecznie ;:3
A to mi było potrzebne. ;:333 ..te zachwyty Wasze ;:4 Widzę że nasza Pati też wszystko potrafi ;:63 bo i dziergać :shock: :D
Z dorabianiem się na tych pierdółkach dzierganych to ;:185 nie interes, zgarbaciała bym.Choć było tak że aniołkami, gwiazdkami, kurkami itp. kiedyś będąc zimową porą w szufladzie zarabiałam, a córka i znajomi rozprowadzali "towar" :lol: Ale serca to ja nie wkładałam w te taśmowo robione "cudeńka" i jak wyliczyłam ile czasu a jaki zysk, to wyszło że za 1 roboczo-godzinę srednio mam jakieś 2,3 zł. To korzystniej jest zrobić komuś ze znajomych bo kawę kupia albo cóś tam :tan Na zasadzie ja tobie a ty mnie ;:224
Romciu Banderas twierdzi że jeszcze przyszły tydzień po świętach będzie zimny.Może on ma rację :roll: . lepiej nie. Z fajkami ;:209 staram się jak mogę coraz mniej i na zegar zerkam ;:218 Na wsi wracam do E-p. ;:333
Tak Elu spakowana jestem, choć wiele tego nie ma, i tym PKS-em niestety musimy jechać.Niepoczciwe dzieci nie moga nas podrzucić ;:185 Damy radę, przecież zimowych ciuchów zabierac nie będziemy...
Krysiu ciekawa jestem jak Ci idzie pożegnanie z szufladą ;:oj
No dobra musze skończyć sówki jedna zielona z czarnymi skrzydłam, druga czarna z zielonymi skrzydełkami, znowu pewnie usłysze od Kuby...babciu nie widziałem zielonej sowy...i to jest piękne ;:306
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Baśko ja dla Ciebie dzisiaj to wykukałam w czystolandii ;:306 Obrazek szydełkowe jajca i coś tam jeszcze............jak to ujrzałam, to od razu o Tobie pomyślałam :;230
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bogusiu ;:196 ;:168 ;:196 ;:168 ;:167 ;:167 ;:167 nawet w czystolandii kurde mysli o mnie się platają ;:oj
Wróciłam z badań doplerem..... całą godzine byłam tam.Opis nie ciekawy ;:131 ;:222 do d***y całkiem ;:222
....ale nie będe psuła świątecznych przygotowań..... :D ;:3 Trzeba się cieszyć mimo wszystko :D

Mam faszerować 25 sztuk skrzydełek, ale najpierw je przygotować czyli kości wytrybować a potem ..... ;:222

Moje chwalenie się :wink:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu wystraszona przez Twoje perypetie z NFZ poszłam ustalać terminy do specjalistów i jestem mile zaskoczona terminy 26.04 i 20.05. i to w jednej z najlepszych placówek! ;:138 Chyba trafiłaś do kiepskiego ośrodka!
Przykro, ze dopler wyszedł ;:222 , ale trzeba walczyć może nawet tak jak o oczy M!
Mam faszerować 25 sztuk skrzydełek
dobrze że nie faszerujesz jajeczek przepiórczych! ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Rękodzieło cudne. ;:oj ;:oj Maseczka ma rację, musisz walczyć, trzymam kciuki. ;:215 ;:215

A te skrzydełka ,to jakieś masochistyczne ćwiczenia ;:199 ????
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu ja obdzwoniłam chyba ze 20 przychodni, szpitali tu na śląsku i NIGDZIE nie było terminu na ten rok :!: A w miasteczku blisko mojej wsi mam już 9-ego kwietnia do przychodni chorób naczyń z NFZ . Mnie się wszystkiego odechciewa, rodzinna dr. jest okropna, sama na własny koszt porobiłam badania bo chcę jak najszybciej.... ale :oops: obiecałam nie psioczyć. :D
Za oknem zima, skrzydełka na balkonie, mięso do nadziewania w ...jakimś sklepie :roll:
Jest dobrze ;:224
delosperma pisze:A te skrzydełka ,to jakieś masochistyczne ćwiczenia
Marysiu ;:306 ;:306
:wit
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

No naprawdę...jaki ten świętokrzyski NFZ przyzwoity :wink:
A tak dyskretnie zapytam...tak w związku z badaniami...kiedy się rozstajesz. koleżanko, z tym na "p"? ;:209
A skrzydełkami to Ty mnie nie pognębiaj...to dla mnie wyższa szkoła jazdy :oops: i ...nie chce mi się po prostu...
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
delosperma
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 00:52

Post »

Ojoj, ... zapomniałam o życzeniach.
Życzę Ci Basiu wiosennych Świąt, ;:3 ;:3 ;:3 zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia i szybkiego powrotu na wieś. ;:108 ;:108 ;:108
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewuniu ja mam zamiar teraz do wiejskiej przychodni sie zapisać jak tylko zajadę.Bardzo ciężko z rozstaniem ;:209 .Biore się za E-p...
Tak sobie zawaliłam swoje zdrowie, że strach się bać.Naprawdę ;:223
Skrzydełka dla córki na imprezę świąteczno urodzinową będę męczyć, nic więcej nie robię.No może jakieś dietetyczne ciasto na mące razowej z jabłkami ;:7
Marysiu ;:196 dziękuję za życzenia, zrewanżuje się u Ciebie pod Kamieńczykiem albo Pod Szklarką ;:3
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziewczynkoooooo ;:202 wyłażą lata stresów ;:196 ;:168
Jak tylko zrobi się ciepło - przyjeżdżam do Ciebie na ploty-gigant.
Wszystkich trzymasz pod skrzydłami Mamo-kwoko i o sobie zapomniałaś ;:168
No nic, odliczaj szufladowe godziny, wracaj na swoją szkieletczyznę i do formy :uszy
Spokojnych Świąt Basiu (po raz pierwszy bo pewnie za godzinę czy jutro, czy pojutrze - będę życzyła znowu ;:215 )
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basiu nie wyrzucaj sobie nic, bo nie masz gwarancji, że gdybyś dbała o siebie byłoby inaczej tylko teraz walcz o SWOJE zdrowie. Ja niby próbuje dbać unikać błędów kobiet w mojej rodzinie a wyłazi stale coś i pomyśleć, że za kilka lat kobiety w naszym wieku będą jeszcze miały przed sobą wiele lat pracy ;:oj Jeżeli trzeba wyjechać wcześniej na wieś ze względu na lekarzy jedź i nie próbuj znajdować pretekstu. B wróci sam !, a jak będzie miał problemy to ma dzieci!
Zdrowych (prawda że to najlepsze życzenia), radosnych, rodzinnych Świąt! a te na p to rzucaj pomalutku, bo organizm też nie lubi szoku!
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Marysiu taka miła, mądra, rozsądna i Bardzo Przyjazna Duszyczka jesteś ;:168 Jak Wszyscy zresztą ;:4
Na wies musze Banderasa ze soba ciągnąć bo nowi lokatorzy na poczatku kwietnia wchodzą do szuflady.Zresztą on tez ani nie chce słuchac o bloku ;:oj na przyszłość Także.Wczoraj straszna awantura u sąsiadów sie odbyła, 2godziny zięc się do nich dobijał i wywalił drzwi, policja zjawiła się już kilka godzin po incydencie.Ja nie otworzyłam, źle mi z tym :cry: ale jak by co nas tu nie będzie a świadkiem zostac i potem włóczyc się prawie 200km.Stchórzyłam :cry:
Rudej M. wychwalać nie będę bo Ona DSF dla mnie jest :wink:
Niedługo zamknę wątek i zastanowić się musze jak nazwać ten trzeci i wyłącznie ogrodowy bo ja mam za dużo tych kłopotów by je serwować wśród roślin...od dawna o tym myślę ;:218
Awatar użytkownika
romix
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 paź 2010, o 21:45

Post »

ra_barbara pisze: ...zastanowić się musze jak nazwać ten trzeci ...
Basiu, te krople w tytule kojarzą mi się ze smutkiem :( , a Ty wesoła kobita jesteś ;:3 .
Nie żebym coś sugerował :wink: .
Udanych świąt życzę ;:215 .

Obrazek
Więcej osiągniesz uśmiechem, niż wyrąbiesz mieczem (William Szekspir).
Pozdrawiam serdecznie, Romek. Zielono mi
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No widzisz jaki Ty potrzebny chłopak ;:63 jesteś ;:196 Taki komentarz był mi potrzebny i...motywujący. a niech Cię... jeszcze raz uściskam ;:168 mmmmocnooo :D
Dzięki ;:180
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”