Miło mi było zajrzeć i zobaczyć tyle wiosny i lata naraz i do tego piękny janioł strzeże tego wszystkiego. Az cieplej się robi na sercu w ta zimowiosnę.
Dalej wieje okropnie ,ale może ten wiatr wreszcie przygna lepszą pogodę .Rano nawet lekko poprószył śnieżek i zaświeciło słonko .Do ogródka się a razie nie wybieram nie chcę sie stresować
JANECZKO słonko również i u mnie się pokazało ,ale tylko na chwilkę
SYLWIO zaświeciło a jakże Nie wiem co Ci odpowiedzieć .Teraz przed mrozami kupiłam właśnie róże z marketu i jestem ciekawa co z nich będzie ,gdyż zaraz po posadzeniu przyszły te okropne mrozy .To zależy jak trafisz ,bo nawet ze szkółki można dostać badziewie .Na pewno ze szkółki róże możesz reklamować ,a z marketu co zareklamujesz Nie mam takiej różano lawendowej rabatki chociaż same lawendy posiadam
ANASTAZJO ładne masz imię i cieszę sie ,ze mogę Cię gościć w swojej oazie
A ja byłam w ogrodzie i wszystkie róże mają się dobrze.
Nawet nie zaszkodziły te mrozy śnieżycom, bo kwitną w najlepsze dalej i nie widać na nich obmrożeń.
Wyłoniły się też spod śniegu następne kwitnące już krokusy.
Ja też nie zaglądam do ogrodu bo by mnie chyba wywiało z niego takie wietrzysko jeszcze się dogrzewam przy kaloryferze i z utęsknieniem wyczekuję takiej ślicznej wiosenki
JAKUCH pisze:dzisiaj na przekór i choć to to Święta Wielkanocne zrobiłam sobie janioła a niech tam sobie wisi na baziach i strzeże jajek Te parę róż to nie to co inni mają
Taki "janiołek" zawsze i wszędzie pasuje - nieważne jaka okazja. Ależ Ci sie udał - brawo !!!