Zaczynam - rogalm1 cz.1
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluję Złotko "złotka" 
Bardzo współczuję z powodu tej gradowej nawałnicy, mam nadzieję, że jednak chociaż część tych zielonych nieboraków odżyje.
Masz cudną, kochającą się rodzinkę, więc poradzicice sobie na pewno. Pomocnicy super i widzę, że chętni do pracy. Taras zapowiada się pięknie...
U Ciebie gradobicie, u mnie sahara, oj daje nam to tegoroczne lato do wiwatu
ale i tak nie mogę się doczekać urlopu, kiedy pojadę na działkę i będę piła poranną kawusie przy śpiewie ptaszków 
Zdjęcia robisz superowe, a to z gościem na agreście - przepiękne

Bardzo współczuję z powodu tej gradowej nawałnicy, mam nadzieję, że jednak chociaż część tych zielonych nieboraków odżyje.
Masz cudną, kochającą się rodzinkę, więc poradzicice sobie na pewno. Pomocnicy super i widzę, że chętni do pracy. Taras zapowiada się pięknie...
U Ciebie gradobicie, u mnie sahara, oj daje nam to tegoroczne lato do wiwatu

Zdjęcia robisz superowe, a to z gościem na agreście - przepiękne

Dziękuję za wszystkie gratulucje, jak zaczęłam studiować to forum to myślałam, że posiadacze złotej karty to są super eksperci - a tu proszę taka zmyłka- ja kompletny ignorant jestem jej posiadaczką!
Mam znowu okropne zaległości na forum bo przyjechał Robert z działki i przywiózł mi skrzynkę czereśni i borówki i musze szybko coś z tym zrobić bo jutro tańcujemy na weselu!
Ale przywiózł kilka zdjęć z tego jak rośnie nasze zadaszenie, nie wyobrażałam sobie że to będzie takie ogromne!

Podoba Wam się? A ja już mam nową koncepcję, żeby wykorzystać te skosy nad budą i zrobić tam dzieciom sypialnię!
Mam znowu okropne zaległości na forum bo przyjechał Robert z działki i przywiózł mi skrzynkę czereśni i borówki i musze szybko coś z tym zrobić bo jutro tańcujemy na weselu!
Ale przywiózł kilka zdjęć z tego jak rośnie nasze zadaszenie, nie wyobrażałam sobie że to będzie takie ogromne!

Podoba Wam się? A ja już mam nową koncepcję, żeby wykorzystać te skosy nad budą i zrobić tam dzieciom sypialnię!
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
Monisiu nie było mnie na forum parę dni, a tu już takie tyły. Pierw gratuluję ci złotka i współczuję strat. Co do sąsiada to oswajanie dobrocią wsioki rozumieją jako głupotę i naiwność. Dystans (nie za duży) jest odpowiedni. Chałupka piękna i wierzę, że zrobisz z niej cudowne gniazdko, a przy takich pomocnikach będzie to pewnie dość szybko.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Re
no prosze,prosze jakie postepy,ani sie obejzysz a bedzie cudenko gotowe:)
udanej imprezy!!!! i prosimy o relacje:)
udanej imprezy!!!! i prosimy o relacje:)
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Świetny pomysł Moniko.
A pod spodem pewno i tarasik wyjdzie.
Coś mi się zdaje że przez wakacje to Wy całkiem tam zamieszkacie.Zresztą wcale się Wam nie dziwię, bo ja zrobiłabym to samo. Na przetwory się załapię.......
:P a potem wrócę na grzybki - rosną dalej ?
Uwielbiam kluski na parze z borówkami - dzieciaki pewno też.
MOJE GRATULACJE ZA ZŁOTKO
:P
Pozdrówki dla całej rodzinki.

A pod spodem pewno i tarasik wyjdzie.

Coś mi się zdaje że przez wakacje to Wy całkiem tam zamieszkacie.Zresztą wcale się Wam nie dziwię, bo ja zrobiłabym to samo. Na przetwory się załapię.......

Uwielbiam kluski na parze z borówkami - dzieciaki pewno też.
MOJE GRATULACJE ZA ZŁOTKO

Pozdrówki dla całej rodzinki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- muminek
- 200p
- Od: 26 mar 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moniczko, obserwuję od początku Twój wątek ogrodowy i jestem pod wrażeniem pracy,którą wkładacie w Waszą działkę
Czytałam o problemach ze studnią i z sąsiadem , no i o gradzie,który nawiedził Waszą okolicę.Wielka szkoda-tyle strat... A domek z zadaszeniem i przyszłym tarasem zapowiada się rewelacyjnie 

- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko, doczytałam już sobie o wszystkim.
Strasznie mi przykro z powodu tego gradu. Człowiek sadzi, podlewa, pieli, cieszy się jak rośnie a przyjdzie takie kilka minut i całą pracę szl .... trafia.
Życzę Ci aby roślinki pięknie odbiły (tego jestem pewna). A warzywka .... no cóż... może naprawdę nie wszystko stracone.
Czekam niecierpliwie na dalsze relacje.
Postępami prac jestem zszokowana (pozytywnie oczywiście). Idziecie jak burza. Domek z pewnością będzie wspaniały.
Ciekawa jestem dalszych Twoich pomysłów a masz ich naprawdę sporo i są wspaniałe.
Gratulację z okazji otrzymania złotej karty już składałam w Twoim wątku personalnym
Strasznie mi przykro z powodu tego gradu. Człowiek sadzi, podlewa, pieli, cieszy się jak rośnie a przyjdzie takie kilka minut i całą pracę szl .... trafia.
Życzę Ci aby roślinki pięknie odbiły (tego jestem pewna). A warzywka .... no cóż... może naprawdę nie wszystko stracone.
Czekam niecierpliwie na dalsze relacje.
Postępami prac jestem zszokowana (pozytywnie oczywiście). Idziecie jak burza. Domek z pewnością będzie wspaniały.
Ciekawa jestem dalszych Twoich pomysłów a masz ich naprawdę sporo i są wspaniałe.
Gratulację z okazji otrzymania złotej karty już składałam w Twoim wątku personalnym