Renzal - Renatko znasz to :renzal pisze:Jureczku! Na zdjęciu wyglądają, jakby ino ino miały kwitnąć!![]()
- dzieci, nie mówimy "ino"
- ino jak ?
- ino "tylko"

Ale, fakt - wyglądają, jakby ino, ino ......

Renzal - Renatko znasz to :renzal pisze:Jureczku! Na zdjęciu wyglądają, jakby ino ino miały kwitnąć!![]()
Odejdę nieco od tematu, bo muszę się podzielić wizją kariery Twojego nickubadylarz pisze:Jestem i ja (ONA).
Ale, to tylko z sympatii. Nic złego nie miałem na myśliRuda2011 pisze:Romek - widzę - rozebrał Twój nick na części pierwsze i wyszedł mu wielki galimatias
A to spoko, już się bałem, że mają jakieś specjalne wymaganiaRuda2011 pisze:Ja zabrałam swoje z parapetu nad grzejącym kaloryferem bo chcę móc je w jakiś tam sposób kontrolować. Sztucznie podgrzewane zaczną sztucznie rosnąć i tym większy szok przeżyją w momentach werandowania ( a mam zamiar hartować je na twardzieli ).
Moich twardzieli nie przebijesz, już w lutym stały ok. 2 tygodni na balkonie (zabudowanym) w temp. +1do+3 stopniRuda2011 pisze:Ja zabrałam swoje z parapetu nad grzejącym kaloryferem bo chcę hartować je na (twardzieli )
Uważam że wręcz konieczny, nawet jak już skiełkują a możesz im zapewnić światło i ciepłe podłoże to je tak trzymaj, nadrobią w stosunku do wcześniej sianychmarkpm pisze: moje dopiero zaczęły wschodzić (jakieś 30% jak na razie), więc inkubator w postaci grzejnika jest odpowiedni