Witam was dziewczyny w ten zimny dzień brrrr! Nie wiem czy mi jest aż tak zimno czy wam wszystkim również.Przez to zimno nawet odniechciało mi się robić koguta

jakoś straciłam całkiem wene
Sylwio mam nadzieję że grudnik już wyniuchał gdzieś tam z daleka wiosnę i przez to zabiera się do kwitnienia
julianna o wszystkie trzy grudniki u Ciebie kwitną - to musi być piękny widok!!! Postaram się zrobić kogucika,ale czy zdąże do świąt

tu tyle roboty przed świętami przy porządkach ...
aage tak,tak własnoręcznie zrobiona
korzo_m no właśnie coś mówią o jakimś ociepleniu ! wreście nareście,ale czy im się to znów sprawdzi? miejmy nadzieję że tak,bo już dłużej nie mam zamiaru marznąć!!!
ewa_rozalka o proszę widzę że grudniki zaszalały na całego!

i bardzo dobrze niech kwitną chociaż tyle kolorowo się zrobi na parapecie bo za oknem to na razie i no na biel możemy ale ... narzekać!
julianna 
nie wiedziałam o tym! no to malutki plus mogę postawić przy tym czymś białym i no dlatego że się przyczynił do zakwitnięcia grudnika ( ale to taki malutki mini,mini plusik )
Sylwio i
anastazja B dziękuję i również wam życzę słoneczka pod dostatkiem! ale to już jutro,bo teraz to już nocka się zbliża hehe
mm-complex a dziękuję że się podoba

no właśnie u mnie też dziś jakiś taki zimny wiater jest

jakby powrót zimy miał być z powrotem.No oby,oby na lepsze wszyscy na to czekamy ...
Maska Może wypuści więcej kwiatów! nawet nie wiem ile mój ma nie liczyłam ale tak kilka - szału strasznego nie ma,może za rok zaszaleje

hehe .
pietruncia właśnie jest taki kaktus co kwitnie teraz na wielkanoc " wielkanocnik " i na święta B.N " grudnik " a wyglądają tak samo. Muszę się przyznać że nie umiem ich rozpoznać

chyba że to ten sam - dwa w jednym

haahaa