Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Mam 5 min. na odpoczynek przed pracą wczoraj był dla mnie męczący dzień ,niby ludzi tak bardzo dużo nie było ale i tak czułam się bardzo zmęczona jak wyszłam z domu o 8.00tak wróciłam o 22.00 a to tylko kościół i praca.Chyba moja podświadomość mnie zmęczyła albo to że to 4 ty dzień pracy przy ciagłym podbieganiu do autobusu można wykorkować. :;230 Muszę zrobić porządek na oknach bo 30% siewek mi padło a inne dopiero wyszły tak że miejsce się zrobiło.Świętami się nie przejmuje bo i tak nie będzie jak powinno to tak jak dobry łykend.[sorki nigdy nie pamiętam jak to się pisze ;:223 ] ;:138
Awatar użytkownika
Ela SZ
200p
200p
Od: 12 sie 2011, o 13:57

Post »

Może na ten zlot podkarpacki i ja sie załapię? :roll:
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Jola - współczuję Ci tylu godzin w pracy ... ;:168 :shock: To naprawdę trzeba mieć "końskie" zdrowie ! ;:oj Na dobrą sprawę to się bardzo cieszę,że już nie muszę pracować :) choć chciałabym być młodsza... :? Ale to się nie bardzo da pogodzić.. bo jak się jest młodym to bez pracy się też nie da... ;:173 Bo to Wasze dzisiejsze pracowanie ...to czasami masakra.. ;:131 .Jednak za moich czasów praca przyjemniejsza była...i ludzie jacyś inni...i przepracowałam 40 lat w jednej" firmie"!
Zdrówka i sił życzę Jolu i nie daj się... ;:196
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Pokarzę wam jak wygląda wiosna u mnie ;:145 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek jeszcze zapowiadają że to nie koniec. ;:223 :twisted: Eluś jak tylko byśmy się zebrały byłoby fajnie tylko jak i gdzie to zrobić musimy pomyśleć byłoby super ;:138 ;:196

Marpa Nie daję się droga koleżanko i bardzo dziękuje że mnie rozumiesz moje koleżanki jak miały 50-tkę to już przechodziły na wcześniejszą i lata już nie pracują i pożyły troszkę służąc pomocą rodzince a my tylko dla siebie musimy żyć i to byle jak.Ale cóż taki nasz los nasi rodzice mieli wojnę my musimy być tanią siłą roboczą w własnym kraju. :wit ;:196
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

W zupełności się z Wami zgadzam.Dzisiejsza walka o byt jest strasznie wyczerpująca.Nie dziwię się, ze tak dużo młodych ludzi emigruje.Co maja zrobić w naszym kraju, jak nie ma pracy, dzieci trzeba wyżywić, rachunki zapłacić i nie starcza na nic.

-- 25 mar 2013, o 22:50 --

Jestem w tej szczęśliwej sytuacji,ze już nie pracuję. najpierw miałam zasiłek przedemerytalny, teraz jestem na emeryturze.Młodych mi żal, codzienna gonitwa, prawdziwy wyścig szczurów., ciągłe nerwy i niepewność jutra.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Julianno moje dzieci nie chcą nigdzie jechać z jednej strony to dobrze bo się nie zamartwiam co się z nimi dzieje mam je wszystkie przy sobie tylko czasami brak mi sił do dbanie o nich wszystkich.Najlepiej to bym zatonęła w ogrodzie pełnym kwiatów. ;:138 ;:3 Dzisiaj robiłam rekonesans w moich siewkach jedne padły drugie dopiero wyrosły nic nie rosną bo w domu tylko 15 stopni to im za zimno. ;:131 U was na pewno wyrosły u mnie jak miesiąc temu. ;:174 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a datura ma dopiero akie pryszcze ;:131 Obrazek Obrazek Obrazek mam nadzieję że lato będzie dobre bo mnie trafi. :evil: :wit
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Jolu-ty to maszsiewy,plony na pewno bedziesz Mieć udane,a o lato nie martwmy się na pewno przyjdzie,albo i nie :wit :wit
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Jadziu nie jestem pewna ile mi z tego dotrwa do ciepła bo ta ziemia jest jakaś felerna pleśnieje ,poprzednio padło mi 17 doniczek w tym prawie wszystkie cynie trochę pomidorków i Godezja.Idę gotować obiadek to się troszkę zagrzeje aż się ruszać nie chce jak jest zimno. ;:219 ;:196
juda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2008, o 20:06

Post »

Jolus ale masz już siewek, będzie cieplej to w oczach wyrosną a i plony też będą.
Pracowitą z Ciebie kobitka ;:215
Pozdrawiam Teresa
Miłe chwile dnia każdego czynią człeka szczęśliwym.
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu ale masz tej zieleninki piękne będzie piękny kolorowy ogród ;:63 ;:63 ;:63
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Jolu nie jest tak źle z Twoimi siewkami.Zrobi się cieplej i ruszą " z kopyta" zanim się spostrzeż ;:196 esz.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tereni, Renatko ,Julianno witam was bardzo serdecznie jak słoneczko by wyszło to jest nadzieja że wreszcie ruszą bo jak patrzę na zdjęcia z przed miesiąca to niektóre z nich były prawie takie same a to dlatego że u nas tylko przez chwilkę jest ciepło w domu wieczorem a tak to 14-15 st.c.w dzień i było im za zimno padło mi 17 doniczek z siewkami liczę na słoneczko.Muszę troszkę rozdać bo już obiecałam żeby tylko było co? :;230 Lecę bo trzeba coś zrobić w domu i do roboty ludziska przyjdą kupami na zakupy. ;:306 ;:138 ;:196
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p

Post »

Jolciu dużo słoneczka na dzisiejszy dzień i nie spisz się tak bardzo , zdążysz ze wszystkim. Ja rano wstaję, to dzień mam długi, dobra organizacja pracy i można wszystko pogodzić. :wit

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Masz rację Julianno jak się rano wstaje i wie co ma się zamiar zrobić to zupełnie inaczej dzień wygląda ja nie lubię jak muszę gdzieś jechać np.po zakupy do miasta to już po dniu i organizacji nie mogę się pozbierać zmęczona zaraz jestem i niezorganizowana.Jutro właśnie jadę na zakupy a dzisiaj dostałam partię przeróbek ciekawe jak ja to rozegram muszę pomyśleć. ;:131 ;:218
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”