Kochani, padam na twarz, jednak 3 godziny snu to zdecydowanie za mało

Ale obleciałam też dziś LM, sprawdziłam, czy jest moja pergola (ta z ławeczką sprzed kilku stron

). Pani stwierdziła, że widzi w programie, że jest kilka na stanie, ale nie jest w stanie stwierdzić, w jakim są stanie (mogą być popękane, bez śrubek), bo to z ubiegłego sezonu i musiałaby iść na zewnątrz na magazyn.. Więc odesłała nas na, żebyśmy sobie popatrzyli, czy stoi na zewnątrz na ekspozycji. Stała, ale tylko ta droższa za prawie 500 zł

Swoją drogą nie rozumiem, jak mogą sprzedawać coś, co może być niepełnowartościowe, a klienta posyłać przysłowiowe drzewo.
W LM wysyp roślin różnej maści (borówki, róże, kwitnące rh, azalie...). Ale kupiłam tylko ziemię i podłoże do storczyków. Za to w małym sklepiku poleconym przez Anię (sweety) kupiłam ranniki. Wpadłam 5 minut przed zamknięciem, sprzedająca wzdychała, że musi jeszcze mnie obsłużyć - może to i lepiej, bo poza rannikami w zachęcającej cenie 1,90 zł nie skusiłam się na nic więcej

Wiem, że sadzi je się jesienią, ale może akurat się zadomowią, jak nie, to trudno