Dziewczynki samopoczucie faktycznie nie najlepsze, przez tą ciągnącą się zimę...... ja przed chwilą oglądałam w TV o bocianach.... aż się płakać chce.... przyleciały i są zdezorientowane, marzną, nie mają co jeść.... podobno jak tak dłużej będzie to odlecą z powrotem

Ta przedłużająca sie zima, to już nie tylko nasze marudzenie, że chce się nam wiosny, ale prawdziwy problem i dla zwierząt, ale i dla roślin, bo podobno i ze zbożami mogą być problemy
Majeczko 
No kamyczków faktycznie sporo jest w moim ogródku, kwiatuszki mieszkają sobie pomiędzy nimi
Ewuniu mam nadzieję, że jednak azalie dadzą radę.... Cała zima była łagodna i przyjazna dla naszych roślinek, ale za to wiosna dała nam popalić
Dorotko oj tak....dość tej zimy
Ciekawa jestem bardzo jak te nasze azalie dadzą rade... mam nadzieję, ze już niedługo pogoda pozwoli nam się o tym przekonać..... U mnie jest sporo śniegu, więc mam nadzieję, że jednak dadzą radę....
Aniu witaj

Zimnidło faktycznie niesamowite..... aż nie można uwierzyć, że to naprawdę już wiosna....
Aniu pochwal się kochana co będzie Ci kwitło w donicach

jakie kwiatuszki zamawiałaś ???
Kasiu prymul zawsze miałam sporo, to takie popularne i niekłopotliwe kwiatuszki.... uwielbiam je. Ale niestety poprzednia zima je zdziesiątkowała, zostało mniej niż połowę. Mam nadzieję, że ładnie się rozrosną....
Zosiu faktycznie na dworze bardzo slonecznie, ale i bardzo zimno..... mam nadzieję, że to już naprawdę ostatnie podrygi zimy i po świętach będzie ciepła i piękna wiosna......
Przykro mi, że tak dużo prymul Ci wypadło, u mnie tak było po poprzedniej zimie.....
Aniu mam nadzieję, że już długo nie będziemy czekali na takie widoki..... oby.....
Teresko, musimy jakoś sobie umilać czas czekając na wiosnę.....wiosenne kartki spadają z kalendarza, a za oknami wciąż zima.... ciężko to znieść
Ewuniu oby jak najszybciej.... bo już coraz gwałtowniej opadają nastroje
Mariolu cieszę się, że podobają Ci się
Eluś tak się cieszę, że się odezwałaś

i ja jestem szczęśliwa , że masz mój wianuszek

Mam nadzieję, że pięknie się wkomponował w Twój domek
To dalej przeganiamy zimę