Ogród Azy. cz3
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Azy. cz3
Olgo jak się patrzy na te zdjęcia to ma się wrażenie że to środek zimy a nie marzec , zdjęcia piękne ale tęsknota do wiosny większa .
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Olgo widoki prze[piękne, jak zawsze u Ciebie
Psiska wspaniałe.... zawsze nie mogę się na nie napatrzeć 

- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
Olgo
Jak pisałam wcześniej byłam w lutym ubiegłego roku 2 tygodnie. W tym roku byłam w styczniu 2 dni , w lutym też chyba 3 dni . Ja lubię Zakopane ,mam tu koleżankę i paru znajomych. 

Pozdrawiam Ewula
- Aza
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
WITAJCIE Wczoraj świeciło słońce, ale to już przeszłość teraz wali śnieg tak że nie widać Nosala. Zawsze staralam sie przed niedzielą palmową umyć okna ( mam ich 20) przy tej pogodzie chyba nie uda mi sie tego rytuału wykonać. W Wielkanoc będzie można świetnie jeździć na nartach, jednak kwiatków raczej nie będzie.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Twoje psy w takiej sceriii wyglądają jak w krainie, z której pochodzą
I mnie okien nie uda się chyba umyć, bo i u mnie pada śnieg. Wzięłam sobie wolne, bo wczoraj było tak pięknie. Ale na takim zimnie nie będę ryzykoważ, że na święta się rozłożę

I mnie okien nie uda się chyba umyć, bo i u mnie pada śnieg. Wzięłam sobie wolne, bo wczoraj było tak pięknie. Ale na takim zimnie nie będę ryzykoważ, że na święta się rozłożę

- Aza
Dziś przestało padać, rano świeciło słonce.
Widok na marcowy ogród przez okno.

Najpierw odkopałam ścieżkę, potem porobiłam trochę zdjęć w ogrodzie.

Leszczyna.

W góry nie da się iść ze względu na niebezpieczeństwo lawin, w ogrodzie też trudno zajmować się kwiatkami. więc znowu byłam na psim spacerze. To widoczek z mojej ulicy.

Gór nie było widać, ale te widoczki mi się spodobały.

Widok na marcowy ogród przez okno.

Najpierw odkopałam ścieżkę, potem porobiłam trochę zdjęć w ogrodzie.

Leszczyna.

W góry nie da się iść ze względu na niebezpieczeństwo lawin, w ogrodzie też trudno zajmować się kwiatkami. więc znowu byłam na psim spacerze. To widoczek z mojej ulicy.

Gór nie było widać, ale te widoczki mi się spodobały.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- any57
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
z uśmiechem oglądałem piękne zdjęcia, ale ... zaśmiałem się nad podpisem "leszczyna", bo u sąsiada pięknie już obwieszona żółtymi baźkami.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Olgo zdjęcia przecudne ,można powiedzieć bajeczne .Długo to będzie się topić niż zobaczysz wiosnę w ogrodzie .
Pewnie już tęsknisz do wiosny .
Pewnie już tęsknisz do wiosny .
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Olgo uwielbiam takie widoki ale nie o tej porze roku wolałabym budzącą się wiosnę
A zdjęcia twoich psów stale oglądamy w domu - niestety mój husky nie ma takiej wolności - z każdej strony las i musi chodzić lub biegać na smyczy ( w takiej uprzęży)!

- Aza
Za oknem nadal biało i na dodatek nie ma już takiego słońca jak wczoraj. Więc parę zdjęć z domu. Nadal kwitnie grudniaczek.

Pięknie rosną pelargonie , które były w zeszłym roku w kwietnikach.

Z cebulek kupionych w Nowotarskiej Castoramie zrobiłam ogródek na stole.

A teraz wybieram się na narty na Nosal.

Pięknie rosną pelargonie , które były w zeszłym roku w kwietnikach.

Z cebulek kupionych w Nowotarskiej Castoramie zrobiłam ogródek na stole.

A teraz wybieram się na narty na Nosal.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Olu-trochę wiosny(w domu masz),ale śniegu w ogrodzie przez cała zimę nie było tyle ile tej wiosny!
- sweety
Zimowe widoki przepiękne, tylko dlaczego końcem marca? Zachwycałabym się bezkrytycznie, ale jestem zmęczona tą zimą. A i 6 miesięczna zima ssie w zwiazku z kosztami ogrzewania
No i zazdroszczę Ci tych nart...

- Aza
Ewo wiosna w domu dziś była bardzo zimna, rano na dole w jadalni temperatura spadła do 2 stopni (powyżej zera), więc najpierw paliłam w piecach. Byłam umówiona z Grażyną na psi spacer ,bo są rekolekcje i wcześniej nauczyciele są wolni, ale jej coś wypadło i dlatego wybrałam się na narty.
Aniu narty były z przygodami. Stok jest dobrze przygotowany, wyciąg chodzi a narciarzy brak. Początkowo jeździł ze mną na wyciągu jeszcze jeden facet, potem gdzieś się wycofał może na herbatę. po następnym wyjeździe znikła też obsługa, uznali że sobie sama dobrze daję rady z wyciągiem i nie wykazuję chęci do omijania kasowników.
Kiedy jechałam ostatni raz do górę na drodze zobaczyłam dwie łanie, byłam przestraszona, bo trasa jest bardzo stroma nie ma jak wyskoczyć w bok a wyciąg jest szybki. Powrzeszczałam sobie i na szczęście łania się cofnęła w las, w lesie było całe stado. Kiedy zjechałam na dół widać było jak całe stado przechodzi przez stok pewnie w poszukiwaniu jedzenia. Zostało mi na karcie 150 punktów, jutro może się wybiorę , bo dzis już miałam dość.
Piszesz Aniu że mi nart zazdrościsz, ale w twoich stronach jest chyba jeszcze dość śniegu na narty.
Aniu narty były z przygodami. Stok jest dobrze przygotowany, wyciąg chodzi a narciarzy brak. Początkowo jeździł ze mną na wyciągu jeszcze jeden facet, potem gdzieś się wycofał może na herbatę. po następnym wyjeździe znikła też obsługa, uznali że sobie sama dobrze daję rady z wyciągiem i nie wykazuję chęci do omijania kasowników.
Kiedy jechałam ostatni raz do górę na drodze zobaczyłam dwie łanie, byłam przestraszona, bo trasa jest bardzo stroma nie ma jak wyskoczyć w bok a wyciąg jest szybki. Powrzeszczałam sobie i na szczęście łania się cofnęła w las, w lesie było całe stado. Kiedy zjechałam na dół widać było jak całe stado przechodzi przez stok pewnie w poszukiwaniu jedzenia. Zostało mi na karcie 150 punktów, jutro może się wybiorę , bo dzis już miałam dość.
Piszesz Aniu że mi nart zazdrościsz, ale w twoich stronach jest chyba jeszcze dość śniegu na narty.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- ZbigniewG
- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Olga masz nie zamkniętą cz2 wątku załapałem dopiero jak szukałem gdzie podział się mój post
- sweety
Na trasach faktycznie dość śniegu, tylko z czasem krucho. W dzień do pracy, popołudniu za późno, a urlop muszę oszczędzać na przyjazd eMa