Dziewczyny, cieszę się, że kocio-psia historyjka wywołała uśmiech na Waszych buziach
Sara i Greebo jedzą sobie wzajemnie z misek z tą różnicą, że generalnie jak cokolwiek robi Greebo, to jest natychmiast zagłuszany przez Sarę. Generalnie Młoda jest bardzo ekspansywna ;-)
Aguniu...super humorystyczna historyjka - niczym w niemym filmie ... .
Fajnie - na I i II fotce ...a na III ...no daj buzi - nie daj się prosić ...obiecuję - nie będę Ci się już narzucać ...
Ja bym założyła im wspólny album ...a potem ...gdy Wy będziecie starsi , to D z fajką , na bujanym foteli i Ty ...z okularami na końcu nosa ....oglądać będziecie i wspominać ...ech , to były czasy ...w oddali będzie słychać przekomarzania wnucząt ...a z kuchni zalatywać będzie szarlotką ....cynamonową...
Bardzo lubię stateczną mądrość Twojego kota Uwielbiam go za cierpliwość i łagodność, a także poczucie własnej wartości Chociaż taka pociecha, kiedy robi się coraz zimniej na podwórku.
A mnie jest szkoda Greboo biedak taki maltretowany i obślinione to cudne futerko specjalne głaskanie dla niego za cierpliwość i stateczność
Sara robi się coraz wyższa i szczuplejsza, zaczyna tracić krągłości szczeniaka, też kochana i słodki urwis z niej
DJ postanowił ignorować kontakty z takim kudłaczem i to jest chyba najodpowiedniejsza cecha dobrego kociambra lubię takich indywidualistów co nie dadzą sobie narzucać czegokolwiek
Witam w nowym tygodniu z nową nadzieją. Nadzieja wzięła się stąd, że Ci od pogody przestali się upierać, że ocieplenia nie widać. Wstałam o 5.25, słońce dopiero wschodziło, termometr pokazywał -19. Miłego tygodnia dla wszystkich.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna Żabia Łąka
Zemsta to będzie na Sarze, jak kici nie wytrzyma i palnie ją w nos pazurem, wtedy się skończy "daj buzi" . Greebo mimo wszystko ma ogromne pokłady cierpliwości, mądry kotek i bardzo milusi. Myślę, że on zwyczajnie psa polubił, może jest bardziej towarzyski niż DJ... Aguniu , pozdrawiam z bardzo mroźnego i jeszcze bardziej słonecznego Szczecina Jakoś dociągniemy do prawdziwie wiosennej pogody, jeszcze troszkę
Aga, ale się uśmiałam z FOTO STORY dzięki
Sara rośnie jak na drożdżach, dopiero była takim maluszkiem .
Przyjaźń kocio-psia jest nieoceniona. My też mamy niezły ubaw ze swoim zwierzyńcem
Aga, zdjęcia jak zwykle świetne a historyjka niezła Biedny zobrzydzony kotecek
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Aguś miłego poniedziałku i żeby tydzień prędziutko zleciał Widzę, że ostro zapracowana jesteś Twoje zwierzaczki przeurocze A kotek rasy????
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain