Kochana serdecznie zapraszam
 Bardzo mi miło i aż się oblałam purpurą
 Bardzo mi miło i aż się oblałam purpurą   Nie jest taki piękny ,ale jest mój i to jest najważniejsze !!
 Nie jest taki piękny ,ale jest mój i to jest najważniejsze !!

Bardzo mi miło i aż się oblałam purpurą
 Bardzo mi miło i aż się oblałam purpurą   Nie jest taki piękny ,ale jest mój i to jest najważniejsze !!
 Nie jest taki piękny ,ale jest mój i to jest najważniejsze !!
 Chyba, że to nie Twój syn to wtedy przyjmuję tę wersję za wiarygodną
  Chyba, że to nie Twój syn to wtedy przyjmuję tę wersję za wiarygodną   

chyba usunę jednak zdjęcie
 chyba usunę jednak zdjęcie   , choć nie ukrywam, ze bardzo mi to schlebia. A synunio naprawdę mój, ale wybaczcie, skanu dowodu nie wstawię
 , choć nie ukrywam, ze bardzo mi to schlebia. A synunio naprawdę mój, ale wybaczcie, skanu dowodu nie wstawię   

Dziękuję kochana. Tak, świeczka jest zapachowa - melon (i naprawdę tak pachnieMID2006 pisze:Iwonko piekny wianek. Lubie zielone swieczki. Zapachowa jest? Fajnie wszystko kolorystycznie dobrane. Mebelki jak z tajemniczego ogrodunastrojowe z nutka tajemniczosci
 )
 )
 u mnie takiego modelu nie mieli...ławeczki nadal nie maa poluję
  u mnie takiego modelu nie mieli...ławeczki nadal nie maa poluję   

uwielbiam takie swieczki nadajace swiezosci. Ostatnio kupilam konwaliowe.
 uwielbiam takie swieczki nadajace swiezosci. Ostatnio kupilam konwaliowe.
 Codziennie rano z nadzieją patrzę za okno wyczekując zmiany
  Codziennie rano z nadzieją patrzę za okno wyczekując zmiany   ale jej nie ma.
 ale jej nie ma. 

Ozdoby też fajne kupiłaś. Wiesz, że też dokupiłam białe jajka z kokardką
 Ozdoby też fajne kupiłaś. Wiesz, że też dokupiłam białe jajka z kokardką  , niestety zakup nieco przymusowy, ponieważ Pani która u mnie sprząta niechcący zbiła jedno ażurowe jajo
, niestety zakup nieco przymusowy, ponieważ Pani która u mnie sprząta niechcący zbiła jedno ażurowe jajo  , więc to co zostało zmieniło miejsce, a białe wjechały zamiast nich.
, więc to co zostało zmieniło miejsce, a białe wjechały zamiast nich. . W życiu bym nie powiedziała, że masz dorosłego syna-wyglądasz na prawdę młodziutko
. W życiu bym nie powiedziała, że masz dorosłego syna-wyglądasz na prawdę młodziutko 

na dłuższą metę.
 na dłuższą metę. 

.
.
Przy obecnej pogodzie zgrilowałabym się całalulka pisze:wygodnie, nie wygodnie, ale jak w słonku postoją, to i tyłek można zgrilować.