Romciu -czytałam, ale nie pisałam,też miałam marzec totalnie podły i bardzo smutny , w ogóle ten rok coś kiepsko się zaczął a na dokładkę pogoda dołuje jeszcze bardziej , dobrze że masz M. w domu przynajmniej dojazdy Ci odpadły - trzymaj się kochana .
A ja mam spokój w tym roku ze sprzątaniem ręka już nie boli po niedzieli jadę zdjąć gips ale biodro jeszcze nie daje mi pochodzić chyba ,ze o lasce .
Też wyglądam ciepła bo chciałabym już posiać w szklarni ale zima nas nie odpuszcza , Na pocieszenie udało mi się zrobić drugi tym razem wiosenny kolaż ,chociaż tak popatrzyłam na wiosenne kwiaty ..
Witajcie w Niedzielę Palmową Chociaż pogoda zimowa czas płynie i Święta się zbliżają Basiu , nie znajdziesz wiosny ..............szkoda szukać Krysiu ,nawet mi się myśleć nie chce Marylko , Helenko, mojemu też trochę brakuje Trudno czuć nastrój .............ja jutro zmieniam firanki i myję wewnątrz okna ..........zaczynam robić zaopatrzenie Świąteczne Ewa ,ja jutro wszystko zrobię
Tak długo pisałam ten wesoły post że zdążyłyście mnie odwiedzić Ewa ,mam nadzieję że rosną te co byś chciała Eluś , teraz będzie już tylko lepiej Ty też się trzymaj Janeczko ,też Ci się porobiło Zaraz do Ciebie zajrzę obejrzeć kolaże
RomciaW pisze:
Basiu , nie znajdziesz wiosny ..............szkoda szukać
A do mnie sąsiad zadzwonił i mówił że mi dwa kwiatki wyrosły
Abym uwierzyła nawet fotkę przysłał . Dałam jego żonie jesienią zasuszone hortusie i sobie po prostu jaja robił
Dwa wiosenne kwiatki
Elunia , ja też ciągle walczę .........byliśmy dzisiaj w Pabianicach , też nic mi się nie chce Stasiu , to Ewa-Mewa ma takiego wesołego sąsiada Już u Eli zauważyłam nowy awatarek..............ślicznie wyglądasz